Lakókocsi party fedélzettel

0

Végre kijött az a lakókocsi koncepció, amit hat évvel ezelőtt mutattak be először, és a jövőt testesíti meg.

Romotow karaván

A Romotow névre hallgató jármű kortárs mobil lakóautó kialakítása egy központi nappalival és a tökéletes party fedélzet nyitható elrendezésével felváltja a jelenlegi ormótlan és nehézkes pótkocsi és lakókocsi divatot.

Romotow karaván

Az új-zélandi építész és belsőépítész iroda, a W2 tervezte 2012-ben a Romotowot, amely első pillantásra olyan, mint bármely más trailer, ám egyetlen gombnyomással hatalmas fogadótérré alakítható.

Romotow karaván

A fő különbség ennél a mobil otthonnál, hogy a nappali egy ötletes automatizált forgatóberendezéssel kinyúlik a védett külsejéből, ezzel akár 70% -kal több padlófelületet biztosítva.

Romotow karaván

Egy gyakorlott hajóépítő csapat nem elégedett meg a koncepcióval, és létrehozták a világ első Romotowját. Jelenleg az új-zélandi Christchurch-ben építik a járművet, a folyamatot pedig akár a Facebookon is nyomon követheted. A tervek szerint néhány hónapon belül el is készülnek vele.

Romotow karaván

Romotow karaván

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «