Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Land Rover Experience Tour Peru 2017

0

A legváltozatosabb útviszonyok mellett zajlik a Land Rover Experience Tour Peruban. A négyhetes túra során – október 14-e és november 9-e között – a 6 fős nemzetközi csapat Wrangler DuraTrac abroncsokkal ellátott, új Land Rover Discovery SUV-ot vezet. A Land Rover a Goodyear Wrangler DuraTrac-et választotta a kihívás hivatalos abroncsának.

Land Rover Experience Tour

A Goodyear Wrangler DuraTrac megbirkózik a legkeményebb tereppel is, legyen szó homokdűnéről, éles kavicsokról, folyómederről vagy meredek hegyi útról – vagyis mindarról, amivel a résztvevők szembenéznek a perui túra során.

Land Rover Experience Tour

A terepszakaszokon a sofőröket a Goodyear TractiveGroove Technológiája segíti, mely biztos kapaszkodást biztosít sárban és hóban is. Ráadásul az öntisztuló vállblokkok gyorsan kivetik a kavicsot, a sarat és a szennyeződéseket. Úttesten pedig a futófelület ferdén elhelyezkedő középső blokkjai megőrzik a gumiabroncs tapadását és oldalirányú stabilitását, egyúttal csökkentik a zajszintet is.

Land Rover Experience Tour

„A Goodyear kimagasló eredményekkel büszkélkedhet a díjnyertes 4×4-es abroncsok tervezése és gyártása terén. Együttműködésünk kezdete a 70-es évekre nyúlik vissza, amikor az első Range Roverre Goodyear abroncs került.

Land Rover Experience Tour

Az újabb generációs abroncsok fejlesztése napjainkban is töretlenül zajlik. Büszkék vagyunk arra, hogy a Goodyear a 2017-es Land Rover Experience Tour kizárólagos abroncspartnere.” – mondta el Christian Uhrig, a Jaguar Land Rover Germany marketingkommunikációs vezetője.


„Az együttműködés ékes bizonyítéka a Goodyear és a Land Rover régóta tartó partnerkapcsolatának, és a díjnyertes 4×4-es abroncsok tervezése és gyártása terén szerzett szakértelmünknek – mondta el Mike Rytokoski, a Goodyear európai marketingigazgatója.

Land Rover Experience Tour

„Rég óta biztosítunk felszerelést a Land Rover részére, a legújabb Land Rover Discovery és Range Rover Velar járművekhez is a mi eredeti abroncsainkat (OE) ajánlja a gyártó.”
A Goodyear Wrangler DuraTrac a közelmúltban egymás utáni ötödik alkalommal nyerte el a német „Off Road” magazin olvasói díját.”

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «