fbpx
Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Látni és látszani!

0

Ilyen ötletes kerékpár-világítási rendszert még nem láttál! Korábban is bemutattunk már itt néhány okos lámpát, ám talán mindközül ez az eddigi legokosabb megoldás.

A Revolights „eclipse+” már korábban bemutatkozott, ám most fejlesztették tovább. Jelen állapotában valóban képes maximális biztonságot nyújtani az éjjel kerékpározóknak.

Revolights „eclipse"+

A nagyszerűsége abban rejlik, hogy egyszerre segít neked látni az utat, illetve láttatni téged a többi közlekedő fél számára. Keskeny kis LED-gyűrűkből áll a rendszer, amelyeket közvetlenül a kerékhez lehet rögzíteni.

Revolights „eclipse"+

Revolights „eclipse"+

Az első kerékhez fehér, míg a hátsóhoz piros fényeket kap a felhasználó. Egy integrált gyorsulásmérő és irányérzékelő segítségével ezek a LED-fények pontosan tudják, hogy mikor kell világítaniuk – csak amikor a megfelelő pozícióban állnak.

A rendszer 360 fokos láthatóságot biztosít számodra, miközben remekül megvilágítja az előtted fekvő utat. A hozzá tartozó applikáció segítségével pedig a célját is megadhatja a kerékpáros és nyomon követheti a különböző adatokat, mint például a hátralévő távolság vagy az aktuális sebesség.

Revolights „eclipse"+

Ezen kívül egy időjárás előrejelző program is a rendelkezésre áll, hogy mindig tudd, ha szükség lehet egy esőkabátra. Az „eclipse+” fejlesztő csapata jövő év közepétől tervezi a rendszer forgalmazását.

 

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «