Kezdőlap Kiemelt LED fal kád

LED fal kád

1557
0
LED fal

A Times Square koreai verziója a Szöulban található Gangnam-Gu, amely az ország első ingyenes szabadtéri hirdető zónája.

LED falItt található az a mega méretű LED kijelző, amely hatalmas épületek falaira lett felszerelve, hogy napi 18 órán át szórakoztassa a jónépet. Az egyik leghíresebb ilyen épület a COEX Atrium, avagy a K-pop mekkája. A 80 méter széles és 23 méter magas elektronikus kijelző a hatalmas épületet veszi körül és koreai hullámokat mutat be, mely a dél-koreai kultúrában 1990 óta olyan népszerű. A kijelzőhöz a helyi D’strict készítette el az elektronikus tartalmat.

 Az anamorf illúziók a reneszánszig nyúlnak vissza, amely akkor mutatkozik meg, ha egy meghatározott pontból nézed. A D’strict ezt az elvet használta fel a hullám megalkotására, a hatalmas kijelzőn megjelenített hullám az üveg felé halad, a nézőnek szó szerint olyan érzése van, mintha azonnal elnyelné a hullám. Az egyszerű gesztus egy erőteljes tapasztalati projektet eredményez, amely az épített környezetbe integrálja a virtuális tartalmakat és a digitális technológiát.

LED falSemmiképpen sem a gyenge szívűeknek való ez, a hullám mind technikailag, mind hatását tekintve lenyűgöző.