Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Lotus caravan

0

A Lotus Caravan Trooper lakókocsijában ugyanaz az off-road DNS található meg, mint az ausztrál gyártó teljes kínálatában, még úgy is, hogy számos fejlesztésen esett át: bőrkárpitozás, 23 “-es TV, mosógép, mikrohullámú sütő, kicsúsztatható grill, külső munkalámpák és hátsó kamera.

Lotus Caravan Trooper

A Lotus Caravan Trooper lakókocsijának robosztus héja védi a luxus belsőt és az utasokat. Belül egy kétszemélyes, rugós matracos ágy kapott helyet, amit egy kortárs stílusban kialakított kabin vesz körbe.

 

A hátsó vizesblokkban egy kerámia WC és mosdó lett kialakítva, zuhanyzóval együtt. A konyhában felülre szerelték be a hűtőt, egy elektromos/gáz sütővel együtt. Van emellett még egy mikró, három gáz és egy elektromos főzőlap.

Lotus Caravan Trooper

Az étkező bőr ülései kifinomult luxus érzetét keltik, és számos egyéb elem található az autóban, ami az utasok kényelméről és szórakoztatásáról gondoskodik, amíg a civilizációtól távol élnek: légkondicionáló, hősugárzó, meleg víz, Sony Fusion rádió és CD/DVD lejátszó belső és külső vezérlővel és hangszórókkal.

Lotus Caravan Trooper

 

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «