Kezdőlap Hírek Hajók Luxus gálya

Luxus gálya

1387
0
Galleon gigayacht

Steve Kozloff bemutatta a Galleon nevű új gigayacht koncepcióját. A hajdani többszintes vitorláshajók által inspirált koncepciót a jövő ihlette modern kényelemmel, beltéri és kültéri medencékkel, teljes méretű kosárlabdapályával,légijárműhangárral, helikopterleszállóval és négy tengeralattjáróval.


Galleon gigayacht A Steve Kozloff által tervezett Galleon gigayacht koncepció 160 méter hosszú és nyolc különböző fedélzettel rendelkezik. Hatalmas mérete lehetővé teszi, hogy akár 200 vendéget befogadó sétahajó legyen, 20 magánlakással. A felső fedélzeten a vendégek pihenőhelyeket, egy teljes luxusbárt és egy 74×32-es méretű medencét találnak, míg a hídfedélzet alatti szinten egy 44,5x 25-es beltéri medence található.

Galleon gigayacht Mindkét fürdözőt a Kozloff által tervezett automatizált kemény burkolattal látták el, amely képes lezárni őket, hogy ne kelljen lecsapolni őket zord körülmények között.
Galleon gigayacht Az elülső felső fedélzeteken két lazy river medence található, amelyeket egy vízicsúszda köt össze. A sportok is kiemelt szerepet kaptak ebben a gigayachtban. Azok számára, akik szeretik megmozgatni a testüket, a Galleon egy fedett sportközpontot kínál egy teljes méretű kosárlabdapályával, egy teniszpályával és négy kézilabdapályával.

Galleon gigayacht A hajótest számos nyitott közös területe olyan kényelmi szolgáltatásokat tartalmazhat, mint egy park, kávézó, pub, színház, étterem és még sok más.
Galleon gigayacht A gálya négy teljes gerendázatú garázzsal rendelkezik, amelyeket hat luxus gyorshajónak, négy U-boat worx NEMO tengeralattjárónak, hat bordás hajónak és 21 személyes vízi járműnek terveztek.

Galleon gigayacht Minden garázs fel van szerelve vízre bocsátó és visszahúzó rendszerrel az összes jármű számára. Két daru áll rendelkezésre a szabadidős járművek be- és kirakodásához.

Galleon gigayacht A 4500 négyzetméteres, teljesen zárt hangárban 10 helikopter és egy repülőgép-karbantartó hely is található. A személyzet és a vendégek számára tizenkét szabadon lezuhanó 30 fős mentőcsónak áll rendelkezésre.