Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Luxusbeton

0

Az MM++ Architects kőháza Nha Trangban, Vietnám dél-keleti partján elhelyezkedő városban található.

MM++ Architects villája Vietnámban

A hegy oldalába épített villa előkelő helyet foglal el, hiszen az 500 négyzetméteres birtok egyedülálló óceáni kilátással rendelkezik a kikötővel és a hegyekkel a háttérben. A lenyűgöző környezet adott, így az építészek elsődleges feladata az volt, hogy optimalizálják a kilátást.

MM++ Architects villája Vietnámban
A végeredmény a szerkezet egyszerűségre fókuszál, és nyers, természetes anyagokat használ. A beton külső brutalista hatásaival ellentétben a belső tér a kézműves munkára koncentrál, és sok fát használ, hogy a melegség érzetét keltse.

 

A villát a hátsó utca felől lehet megközelíteni, a homlokzata pedig durván faragott szobrászati kövekből áll, amelyek a sziklás környezetre utalnak és biztosítják a privát szféra nyugalmát.

MM++ Architects villája Vietnámban

Ez szintén ellentétben áll az óceánra néző homlokzattal, amely az óceán felé orientálja a villát, és a lélegzetelállító látvány felé tereli az embereket.

MM++ Architects villája Vietnámban
A konyha és a szerviz részek a villa hátuljában helyezkednek el, így lehetővé téve a panorámás óceáni kilátás megszakítatlanságát. A hatalmas ablakokkal, amelyek az elülső homlokzaton, a belső életterek kint folytatódnak.

 

A főhálószobához egy motorizált, behúzható üveg loggiát is terveztek. Kinyitott állapotban a ház teljesen eltűnik a víz látványa mellett.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «