fbpx
Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Az űrbe megy a Halálos iramban?

0

Nem kizárt, hogy a Halálos iramban 9.cselekménye – vagy annak egy része – az űrben fog játszódni. Ez eléggé meredeken hangzik, mindenesetre amikor megkérdezték F Gary Grayt, a nyolcadik rész rendezőjét, kitérő választ adott.

„Az űrben? Hátebben a sorozatban bármi megtörténhet – mondta a rendező a Screen Rantnek. – Amikor a nyolcadik rész forgatókönyvét olvastam és odaértem, hogy »tengeralattjáró«, fönnakadt a szemem, aztán rájöttem, hogy nálunk minden lehetséges. Egyelőre nem olvastam olyat, hogy »Dom a Marson«, de sosem lehet tudni.”


A film forgatása mindenesetre már megkezdődött, és várható, hogy folyamatosan érkeznek majd róla az információk. Azt már lehet tudni, hogy Dwayne Johnson nem tér vissza Hobbs szerepében – cserében egy spin-off (vagyis olyan film, amely egy vagy több szereplő külön történetét meséli el), a Halálos iramban: Hobbs és Shaw egyik főszereplője, amelyben a sorozat két kedvenc karaktere megmenti a világot (Shaw szerepében természetesen Jason Statham látható). Azt nem tudni, Johnson az egész sorozatból kiszáll-e, vagy csak a kilencedik részt hagyja ki.

(Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw – hazai bemutató: 2019. augusztus 1.)
(Fast & Furious 9. – hazai bemutató: 2020. április 9

Megosztás
FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «