fbpx
Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Megtalálták Johnny Depp láthatatlan utódját

0

Újabb lendületet kapott a Universal filmstúdió Dark Universe című projektje, amely a klasszikus Hollywood szörnyfilmjeinek feltámasztását tűzte ki célul.

Legutóbb a Tom Cruise nevével fémjelzett A múmia tarolt a mozikban 410 millió dolláros összbevétellel, utána azonban leült a kezdeményezés, ami leginkább Johnny Depp számlájára írható. Ő lett volna a főszereplője a következő filmnek, A láthatatlan embernek, magánéleti és szakmai botrányai miatt azonban kegyvesztett lett a filmiparban. (A Karib-tenger kalózaiból is páros lábbal kirúgta a Disney.)
Most azonban megtalálták az új láthatatlan embert Oliver Jackson-Cohen személyében, aki leginkább talán a Netflix A Hill-ház kísértetei című sorozatából ismert.

The Invisible Man
A film női főszereplője Elizabeth Moss (Mad Men – Reklámőrültek, A szolgálólány meséje), aki szerint a történetnek erős feminista vetülete van. A gyártó a kis költségvetésű kasszasikereiről ismert Blumhouse Productions (Halloween, Tűnj el! Mi).
(The Invisible Man – várható hazai bemutató: 2020. március 19.)

Megosztás
FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «