Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Szabadulójátékot ihletet a Downton Abbey

0

Már nem kell nagyon sokat aludni, mire mozikba kerül a világsikert aratott Downton Abbey című sorozat mozis folytatása, de aki nem bírná ki addig, gyorsan váltson repülőjegyet Salt Lake Citybe, ahol megnyílt a széria ihlette szabadulószoba.

Egészen pontosan az inasok és komornák szálláshelyéről kell kijutni a játékban, amihez fondorlatos feladványokat kell megoldani. A vállalkozás tulajdonosa, Les Pardew azt ígéri, hogy a játékosok a sorozat szereplőinek érezhetik magukat, mivel nemcsak a szituációk idézik fel a híres sorozatot, hanem a környezet is: az objektumot autentikus bútorokkal és igényes lambériával rendezték be, ezért szakasztott úgy fest, mint egy patinás angol kastély enteriőrje.


Aki nem szeretne Utah állam fővárosába utazni a szabadulószoba miatt, annak jó hír, hogy az NBCUniversal tévétársaság komoly fantáziát lát a projektben, és ha az első próbálkozás beválik, világszerte hasonló helyeket nyitnak. A belépő jelenleg 35 dollár (kb. 10 200 forint).
(Downton Abbey – hazai bemutató: 2019. szeptember 12.)

Megosztás
FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «