Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

MiFérfiak.hu is ott lesz a Hungaroringen a Renault hétvégéjén!

0

Már csak néhány napot kell aludni és ismét felbőgnek a motorok a Hungaroringen. Immáron kilencedik alkalommal látogat el a francia márka száguldó cirkusza Magyarországra. Mi is ott leszünk!

A World Series by Renault sorozata ebben az évben is ellátogat Magyarországra. A kétnapos – ingyenesen látogatható – versenyhétvége, már évek óta a Renault családi rendezvénye is egyben, ahol a benzingőzzel gazdagon megfűszerezett esemény mellett, számos színes program is várja a kilátogatókat.

WSR, MiFérfiak

Tehát az idén is lesz mivel “múlatni az időt” a futamok között. Az “aszfalt beach” élményszigetekkel tagolt centrumaiban ott lesznek a tegnap és ma Renault modelljei és természetesen a királykategóriát képviselő Infiniti Red Bull Racing F1-es különítménye is.

Infiniti Red Bull Racing F1

Akik pedig kellően telítődtek a füstölgő gumik illatával, azok például átgurulhatnak a “családi szigetre”, ahol a katasztrófavédelem szakembereivel és eszközeivel kerülhetnek karnyújtásnyi távolságba, vagy betekinthetnek a vakvezető kutyakiképzés egyes fázisaiba, hogy csak néhányat említsünk a számos  progarmhelyszínekből.

WSR, Miférfiak

A MiFérfiak.hu standja is tökéletes kikapcsolódást kínál ezen a hétvégén. Mondhatnánk minden nálunk töltött perc élményekkel és kihívásokkal lesz teli, hiszen Magyarország egyik legjobb autóverseny szimulátorán próbálhatod ki ügyességedet. Itt lehetsz a WSR címlapsztárja is, kupával, vagy  háziasszonyainkkal a jobbodon. Az élménygyűjtés természetesen ezzel nem ér véget, mivel számos játékkal fűszereztük meg programjainkat, amiben a sok értékes nyeremény mellett, egy kis szerencsével, no meg tudással tiéd lehet egy kényeztető wellness hétvége, az ősz Renault slágerével, a Kadjarral.
Figyeld a Miférfiak.hu oldalát és facebookot, olvasd figyelmesen a versenyhétvégén a WSR Műsorfüzetét, és a VMax exkluzív különszámát!

A lehetőségek tárházát a Renault Hungária Kft. biztosította

Stratégia partnerünk:

A Samsung Electronics Hungary Zrt.

Fő támogatónk a:

Service4you Kft. – Hotel Aquarell Cegléd

Támogatóink:

Michelin Hungária Kft.

Total Hungária Kft.

Fonyódi Ásványvíz Kft.

Bliss & Body fitness és wellness központ

VirágDealer.hu

Médiapartnereink:

JazzyKoktél 90.9 – A legjobb üdítő a hét közepén!

Jazzy Street 90.9 – Az utca zaja

Cabrio Magazin – Az életnapos oldala

Vmax Magazin – A sebesség birodalma

Luxury Magazin

KÖSZÖNJÜK!

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «