Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

MINI Gentleman

0

MINI-t vezetni kiforrott egyéniségre vall. MINI-t viselni mostantól úgyszintén. A vadonatúj MINI Clubman piaci debütálásával párhuzamosan a modell ihlette első MINI Gentleman Kollekció is elérhetővé válik: a tehetséges olasz tervezőkkel közösen életre hívott prémium kiegészítők limitált kiadását kizárólag a BMW Welt-ben vásárolhatják meg a márka rajongói.

A hat nívós divat- és életmód-kiegészítő az olasz szaktudást kreatív és innovatív részletekkel ötvözi – tökéletes választást kínálva minden gentleman számára.

Hagyomány és innováció találkozása

Fiatal tervezők, akik szembemennek a konvenciókkal és saját szakterületük professzionális képviselőivé váltak: a MINI a SuperDuper kalapkészítő, a TYG Spectacles szemüveggyártó és a Pijama táskakészítő márkák kreatív megálmodóival, valamint Alberto Premi cipőkészítővel, Paola Bottai illatszergyártóval, a Proraso csapatával és Pietro Nicolaucich illusztrátorral szimbiotikus együttműködést kötött, hogy közösen megalkossák „a MINI Clubman által ihletett MINI Gentleman Kollekciót”. A hat divat- és életmód-kiegészítő a legendás divatklasszikusok vonásait napjaink felkapott dizájn-megoldásaival egyesíti. Az első MINI Gentleman Kollekció egy kalapból, egy pár napszemüvegből, egy pár cipőből, egy táskából, egy parfümből és egy borotválkozó készletből áll.

SuperDuper: a gentlemanek kalapja

A SuperDuper divat-kiegészítői a hagyományos megoldások, a modern dizájn és a látványos részletek egyedülálló ötvözetéről ismertek. A gentlemanek kalapja igazi kreatív divat-kiegészítő, amely prémium minőségű anyagokból, kézzel készült, hagyományos kalapkészítési eljárással.

Mini Clubman kollekció

A kalap belsejét a MINI Clubman utastéri prémium bőrkárpitja inspirálta, a színes dupla varrás pedig ugyancsak jellegzetes MINI-vonás.

TYG Spectacles: az gentlemanek napszemüvege

A TYG márkanév a „Három Fiatal Gentleman – Three Young Gentlemen (TYG)” szókapcsolatból ered, az olasz szemüveggyártó három alapítója után. Napszemüveg-párjuk kiemelkedő minőségű acetát és szálcsiszolt nemesfém felhasználásával készült, amely egyedülállóan elegáns és sportos stílust képvisel.

Mini Clubman kollekció

A napszemüveghez a hagyományőrző Mazzucchelli Varese kizárólag kézzel készített alapanyagait és a Carl Zeiss Vision elsőrangú lencséit használták. Elliptikus kialakítása és minimalista dizájnja a vadonatúj MINI Clubman karakterét tükrözi.

Alberto Premi: a gentlemanek lábbelije

A MINI Gentleman Kollekció lábbelijének felső része a legfinomabb hasított bőr felhasználásával, kézzel készült, modern, ultrakönnyű talprésszel. A fiatal divattervező munkái az egyszerre nagyvárosi és elegáns stílusról ismerszenek meg.

Mini Clubman kollekció

Alberto Premi az innovatív anyagok, az unkonvencionális színkombinációk és a különleges részletek elkötelezett híve – akárcsak a MINI.

Pijama: a gentlemanek táskája

A Pijama táskakészítő márkát Monica Battistella divattervező és Sergio Gobbi építészmérnök alapította 2006-ban. A MINI Gentleman Kollekcióhoz tervezett táska esetében az általuk fémjelzett neoprént megannyi különféle textíliával kombinálva alkalmazták. A táska hátitáskaként, aktatáskaként és válltáskaként is hordható.

Mini Clubman kollekció

Belső kialakítása – akárcsak a vadonatúj MINI Clubman esetében – maximális tárolóhely-kapacitást biztosít. A MINI Gentleman Kollekció táskája stílusosan variálható.

Paola Bottai: a gentlemanek illata

„Ízléses, nagyvárosi és kissé titokzatos” – így írja le az olasz illatszergyártó Paola Bottai a MINI Gentleman Kollekció parfüm-illatát. A természetes aromákat távoli tájakat idéző fűszerek ízesítik, hiszen Bottai szerint a MINI gentlemanek „hagyják, hogy a részletek önmagukért beszéljenek”.

Mini Clubman kollekció

Mesterségét a dél-franciaországi Grasse városában, az illatszergyártók fővárosának számító Illatszerek Intézményében sajátította el. Karakteres illatvilágát azóta számtalan terméknél alkalmazta, a klasszikus parfümöktől kezdve egészen az egyedülálló kiegészítőkig.

Proraso: a gentlemanek borotválkozó készlete

A MINI Gentleman Kollekció borotválkozó készletével az arcápolás kiváltképp stílusossá és professzionálissá válik, a klasszikus borotvapamacs, a bőrpuhító krém, a borotvahab és az aftershave balzsam használatával. A firenzei Proraso termékei a borotválkozás igazi klasszikusai, amelyeknek eukaliptuszolaj-alapú minőségi formuláit immáron több mint 70 éve méltatják a férfiak.

Mini Clubman kollekció

 

A Proraso termékei a gyengéd és alapos borotválkozásról ismertek. A készlet csomagolását Pietro Nicolaucich olasz illusztrátor tervezte, aki olyan neves ügyfelekkel dolgozott már együtt, mint a Moschino, a Sisley, az Etnies és a Nike.

Az első MINI Gentleman Kollekció termékeinek ajánlott kiskereskedelmi árai:

TYG Spectacles napszemüveg-pár: 268 euró
Alberto Premi lábbeli: 347 euró
SuperDuper kalap: 295 euró
Proraso/ Pietro Nicolaucich borotválkozó készlet: 100 euró
Pijama táska: 175 euró
Paola Bottai parfüm: 110 euró
Kizárólagos értékesítés:
BMW Welt / MINI Lifestyle Shop
80809 München, Olympiapark 1

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «