fbpx
Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

MISS R – Az elektromos szuperautó

0

A XING nevű vállalat nemrégiben osztotta meg a tesztelési folyamat során készült felvételeit a több, mint 1300 lóerős, rally versenyek által inspirált szuperautójáról. A teljességgel elektromos MISS R nemcsak az országúton állja meg a helyét, hanem terepen is kiválóan teljesít.

XING MISS-R

A tesztüzem is különböző terepviszonyok között zajlott, kihasználva az elektromos autó négykerékmeghajtása nyújtotta előnyeit is. A cég vezetői elmondása szerint az autó remekül teljesített az eddigi tesztek során, mind terepen, mind pedig autópálya jellegű gyorsulási pályákon is.

XING MISS-R
A MISS R egyik legfontosabb tulajdonsága a rendkívül fejlett akkumulátor, melyet sajátos hűtési technológiával látott el a gyártó. Az összesen 1 Megawatt teljesítményű akkumulátor képes meghajtani a négy darab, egyenként 350V feszültségű elektromos motort. Az autó így képes csupán 1,8 másodperc alatt felgyorsulni 0-100 km/órás sebességre. A XING adatai alapján 5,1 másodperc szükséges a 200 km/óra sebesség eléréséhez.

XING MISS-R
A XING már dolgozik azon, hogy együttműködhessenek más gyártókkal is, és piacra dobják a saját fejlesztésű akkumulátort, és elektromos motort, amit a jövőben viszontláthatunk ismert autómárkák modelljeiben is, de akár városi buszokban, robogókban és hajókban is felhasználhatják majd a technológiát.

 

 

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «