MiFérfiak.hu

Napelemes luxus lakóautó

Luxus lakóautó

Jó kis móka lenne egy túra ebben a luxus lakóautóban, főleg, ha elektromos és hálózat nélkül is tökéletesen működik.

Ennek a 2019 Living Vehicle lakóautónak már valószínűleg volt előző tulajdonosa, de tökéletes állapota és felszereltsége miatt a 234995 dolláros árral meglehetősen jó fogásnak bizonyul, valamint felszereltsége megegyezik a 2020 Living Vehicle-ével.

A kalandorok számára tökéletes ez a teljesen alumínium borítású monstrum, mely jelentős zöld energia előállítására képes. A szolár panellel akár 2800 watt napenergiát képes előállítani és mindezt síri csendben.

Ha a nap szépen süt, talán soha nem kell hálózathoz csatlakoztatni. A modell “Max Off-Grid Package” felszereltséget kapott, ami azt jelenti, hogy minden készüléket hosszabb ideig táplálhat. Ha jó az idő, még a légkondi is mehet egész éjszaka vagy akár több napig is.

Ha az időjárás kiszámíthatatlanná válna, a “4-Season Performance Package” lehetővé teszi a szélsőségesen hideg vagy meleg időjárás melletti utazást. Természetes a legnagyobb kényelem veszi körül az utasokat.

A fő hálószobában queen méretű ágy található, egy lounge és teljes felszereltségű konyha, valamint prémium minőségű háztartási gépek, mint mosó- és szárítógép. Ha még több helyre lenne szükség, egy kinyitható dupla ágy is rendelkezésre áll.

Exit mobile version