Kezdőlap Hírek Autók Napelemes luxus lakóautó

Napelemes luxus lakóautó

1805
0
Luxus lakóautó

Jó kis móka lenne egy túra ebben a luxus lakóautóban, főleg, ha elektromos és hálózat nélkül is tökéletesen működik.

Luxus lakóautóEnnek a 2019 Living Vehicle lakóautónak már valószínűleg volt előző tulajdonosa, de tökéletes állapota és felszereltsége miatt a 234995 dolláros árral meglehetősen jó fogásnak bizonyul, valamint felszereltsége megegyezik a 2020 Living Vehicle-ével.

Luxus lakóautóA kalandorok számára tökéletes ez a teljesen alumínium borítású monstrum, mely jelentős zöld energia előállítására képes. A szolár panellel akár 2800 watt napenergiát képes előállítani és mindezt síri csendben.

Luxus lakóautóHa a nap szépen süt, talán soha nem kell hálózathoz csatlakoztatni. A modell “Max Off-Grid Package” felszereltséget kapott, ami azt jelenti, hogy minden készüléket hosszabb ideig táplálhat. Ha jó az idő, még a légkondi is mehet egész éjszaka vagy akár több napig is.

Luxus lakóautóHa az időjárás kiszámíthatatlanná válna, a “4-Season Performance Package” lehetővé teszi a szélsőségesen hideg vagy meleg időjárás melletti utazást. Természetes a legnagyobb kényelem veszi körül az utasokat.

Luxus lakóautóA fő hálószobában queen méretű ágy található, egy lounge és teljes felszereltségű konyha, valamint prémium minőségű háztartási gépek, mint mosó- és szárítógép. Ha még több helyre lenne szükség, egy kinyitható dupla ágy is rendelkezésre áll.