Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

A negyedik fázis – így néz ki a BMW Group motorja három évtized múlva

1

A BMW Group 2016-ban ünnepli fennállása századik évfordulóját, centenáriuma alkalmából elkészített négy különleges járműtanulmányával pedig minden korábbinál előrébb tekint a jövőben, hogy egyfajta járműtechnológiai vízióként reális megoldásokat kínáljon az emberiség három évtized múlva jelentkező mobilitási szükségleteire.

BMW Motorrad VISION NEXT 100

A BMW, a MINI és a Rolls-Royce jubileumi tanulmányautói után a BMW Group most egy újabb progresszív megoldásról rántja le a leplet, ezúttal a motorkerékpározás világában: bemutatkozik a BMW Motorrad VISION NEXT 100 motorkerékpár-tanulmány.

BMW Motorrad VISION NEXT 100

A vállalatcsoport a jövőbe mutató kétkerekű víziót október 11-én, az „Ikonikus impulzusok. A BMW Group jövőjének mérföldkövei” címet viselő kiállítás-koncepció Los Angeles-i állomásának ünnepélyes megnyitóján gurította ki első ízben a nagyközönség elé.

BMW Motorrad VISION NEXT 100

Kiút a hétköznapokból

A BMW Motorrad VISION NEXT 100 motorkerékpár-tanulmánnyal a BMW Group azt kívánja előrevetíteni, hogy milyenek lesznek a motorkerékpárok harminc év múlva, egy minden részletében hálózatba kapcsolt világban – a digitális korszak egyfajta kézzelfogható, tradicionális élményfaktoraként.

BMW Motorrad VISION NEXT 100

A motorozás mindig is a szabadságról és a hétköznapokból való kiszakadásról szólt: amikor motorra ülsz és meghúzod a gázt, teljesen szabad vagy. Ezt kínálja a BMW Motorrad VISION NEXT 100 motorkerékpár-tanulmány is. Kiutat a hétköznapokból” – fogalmazott Edgar Heinrich, a BMW Motorrad járműtervező részlegének vezetője, kihangsúlyozva a kétkerekű divízió jubileumi koncepciója mögött megbúvó járműtervezési alapelveket.

BMW Motorrad VISION NEXT 100

A BMW Motorrad VISION NEXT 100 motorkerékpár-tanulmány a motorozás valaha átélt legszabadabb élményét közvetíti, amely bukósisak és védőruha nélkül engedi átélni az erőhatásokat.

A gyorsulást, a légáramlatokat és a karnyújtásnyi közelségben elhúzó tájat, amely a motorozás minden pillanatában jelen van. A BMW Motorrad VISION NEXT 100 motorkerékpár-tanulmány elkészítésekor ugyanakkor azon hamisítatlan motorkerékpár-tervezési alapelvet követték a mérnökök, hogy munkájukkal az ember és gép közötti tökéletes összhangot keltsék életre.

BMW Motorrad VISION NEXT 100

Mint ilyen, a kétkerekű koncepció minden egyes részlete a legmagasabb szintű minőségi elvárásoknak eleget téve készült el, a látványos kialakítás egyes elemei pedig a BMW Motorrad korszakokon átívelő történelmének legjelentősebb ikonjai előtt hajtanak fejet. Ezen elemek változtatások nélkül hirdetik az adott korszakok sajátosságait, mind vizuális, mind funkcionális szempontból.

A BMW Motorrad VISION NEXT 100 motorkerékpár-tanulmány olyan lényeges elemei, mint a háromszög alakú fekete váz, a fehér csíkok és a boxermotor klasszikus formavilága, hamisítatlanul egyedülálló BMW-stílusjegyekként teszik azonnal felismerhetővé eme különleges modellt, amelyet mindeközben zéró emissziójú elektromos meghajtással szereltek fel a mérnökök.

A BMW Motorrad VISION NEXT 100 motorkerékpár-tanulmány összeköti a bajor gyártó kétkerekű divíziójának múltját és jövőjét, egy végtelenül erőteljes, progresszív formába csomagolva.

Megosztás

1 hozzászólás

  1. Pingback: Mono Racer - egy agresszív, mégis kifinomult tanulmánymotor • Mi Férfiak

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «