fbpx
Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Night Runner – a fényszórós futócipő

0

A rohanó világunkban sokan kényszerülnek arra, hogy sötétben fussanak, sportoljanak. Sötétben futni például a parkban pedig plusz veszélyforrást jelent, a kiálló padkák, vagy a türelmetlen vezetők ellen pedig jól jöhet a 270 fokban világító Night Runner futócipő.

A Night Runner Shoe Lights LED-es technológiát használ, az igény szerint pozicionálható LED-es 75 lumenes 30 méterre világító és 270 fokban látható fényforrás pedig igencsak jó szolgálatot tesz a sötétben kocogók, a sétálók vagy a túrázók számára.

Night runner, világító futócipő

A több előrenéző fehér, és az egy hátranéző vörös LED lítium-ion akkumulátorból nyer energiát, ami könnyen tölthető és extrém igénybevételnek, rázkódásnak, ütődéseknek is ellenáll. Az akkumulátor élettartama egy feltöltéssel pedig 4-8 óra a használattól függően.

A Night Runner tervezői Doug és Renata Storer, aki azt követően kezdet el foglalkozni az ötlettel, hogy a New York-i Maratonra készülve egy kátyúba lépve megsérült jelenleg a Kickstarter-en keresnek befektetőket a gyártás beindításához.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «