Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

A Night Shift Bikes egy elektromos autó akkumulátorát építette a vázba

0

A Night Shift elektromos motorokat a nulláról építették fel, és hagyományos belsőégésű motorokat használtak alapként. Az eredmény stílusos és praktikus.

Leafy Savage

A gyártó eddig két modellt készített, az első a Rebel, melyet egy módosított 1987-es Honda Rebel 250-ből alkottak meg egy golfkocsi hajtásláncával, a második pedig a Leafy Savage egy Nissan Leaf akkumulátorával, a vázat egy 2003-as Suzuki Savage adta, a gépet pedig egy 40 lóerős EnerTrac motor hajtja.

Leafy Savage

A fekete EnerTrac motor a hátsó kerékagyban kapott helyet, a kábelek a lengőkarnál vannak. Amikor a vezető elengedi a gázt, a motor automatikusan polaritást vált és a regeneratív fékezésnek köszönhetően tölti az akkumulátort. Ahol eddig a motor volt, most ott a Leaf elektromos autó aksija van, amely összesen 116 volt feszültséget ad le. A 14 cella mindegyike négy lítium-mangán-oxid akkumulátort tartalmaz.

Az ülés alatt egy Silver Kelly 250 amperes motorvezérlő van, ami a motor és akkumulátorok között szállítja az elektromosságot. Amikor a vezető meghúzza a gázt, a vezérlő szabályozza a motor felé küldött impulzusokat. Minél nagyobb a gázadás, annál nagyobbak az impulzusok, és annál kisebb a kihagyás köztük.

Leafy Savage

A motor ennek köszönhetően nem fog kirepülni alólad, ha gázt adsz neki. A vezérlőhöz csatlakoztatható egy laptop a rendszámtábla feletti adatcsatlakozóval, így a teljesítménygörbe változtatható a jobb gyorsulásért és nagyobb távolságért. Az alapbeállítás városi tempó és 100 nagyjából 100 km. Ahol eddig az üzemanyagtartály volt, ott most egy Eltek töltő kapott helyet. A motor egy hosszabbító segítségével 110 voltról tölthető, és 3 óra elég hozzá.

Leafy Savage

A fejlesztések közé tartozik egy Motogadget M-egység, M-Lock kulcs, LED-világítás, adatcsatlakozók, hátsó ülések, lengéscsillapítók, első villák és hármas bilincs az RYCA-től.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «