Kezdőlap Hírek Stílus A Nike önmegkötő cipője

A Nike önmegkötő cipője

1530
0

A modellt eredetileg Marty McFly csukáiról mintázták, amelyeket a Vissza a jövőbe 2-ben viselt, azonban lépésről-lépésre a Nike önmagát bekötő cipői végre közelebb kerülnek ahhoz, hogy egy hétköznapi halandó is meg tudja venni. A Nike végre közölt pár információt a Hyper Adapt 2019 modellről, ami új designt és egy sokkal barátságosabb árcímkét kapott idén.

Hyper Adapt 2019

A cipők hosszú utat jártak be. Az első verzióban 1500 Nike Maget árvereztek el, a bevételeket pedig Michael J. Fox Parkinson Alapítványa számára ajánlották fel. Ezután a Nike 2015-ben bemutatta az első párt, amely powerlaces technológiával készült. Ez egy olyan reszponzív rendszer, amely a cipő viselőjének mozgására reagálva igazítja a fűzők szorosságát. A technológiát aztán a Hyper Adapt 1.0 modelleken is alkalmazták 2016-ban, a cipőket pedig 720 dollárért kezdték el árulni, ami igencsak extra ár egy igencsak átlagos cipőért.

Hyper Adapt 2019
Az új Hyper Adapt modelleket nem formázták át teljesen, egyedül az önbekötő technológia kapott új nevet. E.A.R.L. névre keresztelték, vagyis Electric Adaptable Reaction Lacing, ami szó szerint azt jelenti, amit a technológia csinál. E.A.R.L. automatikusan életre kel, amikor a cipő tulajdonosa belebújik a csukájába. A szenzor a sarok mozgására reagál először, és a kék LED fények addig égnek, amíg E.A.R.L.meg nem találja a tökéletes fűzőszorosságot.

Hyper Adapt 2019
Bár a Nike önmegkötő cipőit eredetileg gyűjtők és Nike-mániások számára álmodták meg, az új verzió már közelebb áll a tömeggyártáshoz, amiről a valamivel barátságosabb 350 dolláros ár is tanúskodik.
Rajongók, a cipőt 2019 tavaszán rendelhetitek meg!