Kezdőlap Hírek Okosodj! Érettségizz esti tagozaton, jelentkezz online

Okosodj! Érettségizz esti tagozaton, jelentkezz online

1964
0
Báthori István Gimnázium

A hazai felnőttoktatás egyik legmeghatározóbb szereplőjének számít a már lassan negyedszázada működő SZILTOP iskolahálózat, melynek egyik gimnáziuma a 2005-ben létrejött Báthori István Gimnázium (egykori nevén Báthori István Középiskola és Szakiskola).

A Nyírlugosi székhelyű Báthori István Gimnázium 5 kelet-magyarországi megyében, Borsod-Abaúj-Zemplén, Szabolcs-Szatmár-Bereg, Hajdú-Bihar, Jász-Nagykun-Szolnok és Békés Megyében 21 tagintézményében várja azokat a fiatalokat és felnőtteket, akik érettségi bizonyítvány szerzésével kívánják javítani a munkaerő piaci esélyeiket. A Báthori István Gimnázium küldetése a kezdetektől fogva, hogy a megyeszékhelyek mellett a munkanélküliség által leginkább sújtott kistelepülések, kisvárosok lakóihoz is “házhoz” hozza, eljuttassa a tanulás lehetőségét, esélyt adva ezzel a továbbtanulásra, egy jobb munkahely szerzésére.

Báthori István Gimnázium Munka és család mellett tanulni bizony nem könnyű feladat, a hatalmas területet lefedő iskolahálózatunk, a heti két napos munkarendünk, a felnőttoktatásban jártas, tapasztalt tanári karunk, a tagintézményeink tanulóbarát légköre azonban másfél évtizede garantálja intézményünk sikerét. Meggyőződéssel valljuk ugyanis, hogy az áldozatos munka, a diákközpontú szemlélet meghozza gyümölcsét, mely az érettségiző diákjaink eredményei mellett az érettségizőink számában is egyaránt megmutatkozik, hiszen eddig közel 5000 (!) diákot segítettünk hozzá a hőn áhított érettségi bizonyítvány megszerzéséhez!

Báthori István GimnáziumAzokon a településeken, ahol tagiskoláink működnek, mára már gyökeret vertek, az intézményünk léte így a helyi, sőt a kistérségi köztudat részévé vált. Iskolánk pedig a jövőben is törekedni fog arra, hogy a másfél évtizede kezdett áldozatos munkát a legjobb tudásunk szerint folytassuk és az érettségizni vágyó diákjainkat még sokáig fogadhassák a Báthori István Gimnázium tagintézményei.

Élj a lehetőséggel! Jelentkezz most a 06-42-288-034-es telefonszámon! Vagy online a www.bathoriestigimi.hu oldalon!
(x)