Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Olajmezőn találták a 229 ezer dolláros autót

0

Rengeteg bámulni való új autó elérhető, aki egy kis feltűnést akar kelteni, különösen, ha az ár nem számít.

International Harvester Scout

De még a legritkább Ferrari vagy Porsche modellek is ritkán olyan egyedi darabok, hogy mind a közlekedést, mind a párbeszédet megállítsák – pontosan ezért virágoznak az olyan garázsok, mint a Velocity Restorations. A floridai cégnek egyszerű a mottója, ami nem hagy kétséget a küldetése felől: Breathing New Life into American Classics, azaz Új életet lehelni az amerikai klasszikusokba.
A fenti leírás pontosan ráillik a Velocity Restorations legutóbbi kreációjára: az újjászületett 1979 International Harvester Scout II. Az eredetileg klasszikus 4×4-et egy texasi olajmezőn “találták”, és nemrég állították helyre.

International Harvester Scout
Az International Harvester Scout modellje egy jó választás bárkinek, aki egy igazán egyedi járgányt keres. A cég évtizedekig alternatívát kínált a vásárlóknak a jobban ismert és mindenütt jelenlévő Jeep helyett. A Scout II-t 1971 és 1980 között építették, és a cég kategóriába történő végső belépését reprezentálta.
A Velocity 1500 munkaórát dolgoztak ezen Scout II-ön, ami egy 229 ezer dolláros off-road szörnyet eredményezett. A géptető alatt egy 430 lóerős LS3 motor dübörög, vibráló narancsszínű a festése, és számos egyedi részlet garantálja, hogy az új tulajdonos bármilyen 4 x 4-es tömegből kitűnjön.

International Harvester Scout
„Senki sem csinált még ilyen extrém dolgokat egy Scouttal, de azt gondolom, hogy kezdik elismerni ezek az elképesztő járműveket” – mondja Brandon Segers. Sergers jelenleg egy másik Scout II-n dolgozik, és hamarosan néhány első generációs Scout I gépet is felújít majd, aminek árcéduláján nagyjából 250 ezer dollár fog állni, köszönhetően a kiegészítő munkáknak, amelyek az off-roader felfüggesztésének modernizációja igényelt.

International Harvester Scout
A Velocityúgy megragadja ezeket a vintage járműveket – a csapat egy ikonikus Ford Broncot és régi Land Cruiser restomodokat is felpezsdített már -, hogy megmaradjon az esztétikai integritása az eredeti modellnek, miközben a modern elemek és fejlesztések is szerepet kapnak a mindennapi használatban.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «