fbpx
Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Optikai tuning Yamahákra

0

Az autós világban uralkodónak számítanak a különböző karosszéria készletek, a motoroknál azonban nem lehet túl sokat találni belőlük. De miért nem? Sok motoros szeretné, ha járgányuk kitűnne a tömegből, de nem mindenkinek van ideje, pénze, vagy tehetsége ahhoz, hogy magának tervezzen és építsen egy teljesen egyedi darabot.

Optikai tuning Yamahákra

Kétszeresen igaz ez az új motorosokra, akik gyakran a leginkább aggaszt a megjelenés, hiszen több gyakorlatuk van a motorok csodálásában, mint vezetésében.

Optikai tuning Yamahákra
Így a Turkey’s Bunker Custom Cycles fogta, és épített egy 17 elemből álló alumínium karosszéria készletet a Yamaha’s MT-03 és MT-25 motoroknak, amibe beletartozik egy szép csereülés is.

Optikai tuning Yamahákra
A készlet, amit Janusnak neveznek, az eredeti Yamaha karosszériát és tartályfedelet helyettesíti – a folyamat olyan egyszerű, hogy bárki könnyedén el tudja végezni. A végeredmény egy neo-retro-Euro café racer stílus, a paneleket ráadásul festés nélkül szállítják, így az ízlése szerinti színűre festheti le a tulajdonos.

Optikai tuning Yamahákra
Akinek inkább a motorozás élménye számít, mintsem hogy csak nézegesse a motort, annak nem fog számítani, mindenesetre egyértelműen más – nem fogsz sok hasonlóba botlani az utakon, és izgalmas, hogy az emberek csak találgatnak majd.

 

A készletet 4,600 török líráért, azaz nagyjából 1,120 amerikai dollárért szállítják le.

Optikai tuning Yamahákra

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «