Kezdőlap Hírek Órák Órák és motorok

Órák és motorok

1457
0

A Ducati a motorkerékpár ipar egyik prominens gyártója. Nevéhez a világ legjobb és leggyorsabb motorjai párosulnak. 

Hasonló a helyzet a Locman órákkal. Nemcsak, hogy műalkotások, de a nagyon szofisztikált és finom elemek kombinációja. Így, ha valaki szereti a Ducati-t és az órák is érdeklik, akkor a Ducati-Lochman órakollekciót neki találták ki.
A Lochman óragyártó központja Elba-szigetén található. Egyesítették erőiket a Ducatival, hogy bemutassák a második óra kollekciójukat a Pitti Immagine-n. Ebben a kollekcióban a legutolsó egyedi, high-tech sport órák kaptak helyet – az olasz életérzés és motorok rajongóinak legnagyobb örömére.
Nem ez az első alkalom, hogy a Ducati és a Locman összeállt, hogy bemutassanak egy közös kollekciót. Már volt egy hasonló kezdeményezésük. A második sorozat bemutatásához a két olasz márka stílus központjai összeálltak, hogy olyan órákat alkossanak, amelyek megtestesítik azt, ami fémjelzi őket: versenyszellem, előremutató technológia és a dizájn iránti szenvedély.
A legújabb Ducati-Locman kollekció négy modellből áll – a kvarc Solo Tempo, a kvarc iker-szerelvényes kronográf, a három szerelvényes kronográf és a Meccanio Automatic Solo Tempo.

Ducati-Lochman
Mind a négy modell különböző szerkezettel érkezik, de mindegyik dizájnja kerek, ami egyfajta dinamizmust és könnyedséget ad az órának. A tok, amely 42 mm átmérőjű, polírozott 316L rozsdamentes acélból készült, és polírozott előlapja és nyomógombjai vannak. A csavaros koronán a Ducati pajzs látható, és kettős belső szilikon tömítéssel rendelkezik a vízszigetelés javítása érdekében. A számlap Ducati műszerekből és a versenyzés világából származik, az első 15 percet színes sáv emeli ki. A szíjak puha hipoallergén szilikonból vagy természetes, párnázott bőrből készültek, kontrasztos varrással.
Az új kollekció már elérhető Japánban és Olaszországban a Locman butikokban, bizonyos ékszerüzletekben és néhány Ducati üzletben, valamint a Locman weboldalán. Az árak 299 és 598 dollár között mozognak.