MiFérfiak.hu

Páncélozott mobiliroda

Az új Cadillac láttán még egy tapasztalt cégvezetőnek is mosolyra húzódik majd a szája. A Lexani Motorcars nyújtott limuzinokkal és páncélautókkal foglalkozik.

Már számos modellt átalakítottak, köztük Navigatorokat, Yukonokat, Land Cruisereket, Mercedes-Benzeket és Escalade-eket is. A legutóbbi megaprojekt az Extended Cadillac Escalade Viceroy Edition volt, amelynek belső terében iroda található, és természetesen a csillagos égbolt is elmaradhatatlan kellék.


Teljesen nyitott belső tér, modern technológia, szórakoztató kiegészítők, ívelt okostévé, csak hogy néhányat említsünk az elérhető extrákból. A biztonságban is járta Lexani Motorcars ráadásul B7 szintű páncélozással kínálja ezt a szupergépet.
Az utastérben több Apple iPad Pro található töltőállomással együtt, bőrülések, egy Control4 érintőkijelzős vezérlőrendszer, biztonsági rendszer, és egy emelt mennyezet LED-es kialakítással, a csillagos égboltot megidézve. Egy Mac Mini, továbbfejlesztett légkondicionáló rendszer és videokonferencia lehetőség is elmaradhatatlan volt persze.


Ha az ember mégsem dolgozni akarna útközben, kezébe veheti a Playstation 4 kontrollerét is, vagy filmeket nézhet. A LexaniMotorcars VIP szolgáltatásokkal is felszerelte a luxuslimuzint, így kristálypohárból kortyolgathatjuk a pezsgőnket.

Exit mobile version