Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Penthouse Beethoven rajongóknak

0

A 49. emeleten található két hálószobás lakás egy Steinway Model M gépzongorával érkezik, melynek becsült értéke 100 ezer dollár. Az okostelefonnal irányítható zongora optikai szenzorok és szabadalmazott szoftvere segítségével képes több száz órányi zenét lejátszani – ugyanakkor a régi módszerrel is lehet rajta játszani.

Penthouse Beethoven rajongóknak

Ideális feltörekvő és elismert zongoristák és zene rajongók számára, akik szeretnek szimfóniákat hallgatni, de nem tudnak zongorázni. „A legjobb, hogy még ha nem tudsz rajta játszani, mégis megtapasztalhatod a szimfóniák hangzásbeli gazdagságát az otthonodban” – mondja Bree Long, a Compass Development igazgatója.

Penthouse Beethoven rajongóknak
„Azt szerettem volna, hogy a penthouse kifinomult érzetet keltsen, ugyanakkor hóbortos is legyen” – mondta Michael Friedes lakberendező, aki megálmodta az ingatlan berendezéseit, és a modern szofisztikált stílust az 1940-es évek csillogásával ötvözte.

Penthouse Beethoven rajongóknak

A fejedelmi nappali ablakai padlótól a plafonig tartanak, és a penthouse két oldalát töltik ki, ezzel fantasztikus kilátást engedve a városra. A zongora melletti két egyedi forgószékek a fekete-fehér borításnak köszönhetően a zongora billentyűk absztrakt benyomását keltik.

Penthouse Beethoven rajongóknak

A fújt üveg és az arany asztal eleganciát, míg a gyapjú és selyem szőnyeg és a moherszerű szófa textúrát adnak a szobának. Az eredeti műalkotás, amelyet Friedes készített, vizuálisan reprezentálja a zenélést.

Penthouse Beethoven rajongóknak
Az étkezőben a kék fal egy eredeti San Francisco festményt emel ki, míg az akril fali polcokon színes vintage üvegneműk sorakoznak. A főhálószobához gardrób, egy ’50-es évek által inspirált tároló szekrény, és egy káddal és üveges zuhanyzóval felszerelt fürdőszoba tartozik.

Penthouse Beethoven rajongóknak

Egy Palm Springs-ben talált 1960-as évekbeli fényes és türkiz szék inspirálta Friedes-t miközben a vendégszobát tervezte, így ebbe a helyiségbe 1970-es évekbeli akril lámpák és Eugene Soloviev The Last Conductor című műve került.

Penthouse Beethoven rajongóknak
A penthouse-t jelenleg 3,7 millió dollárért (ebbe beletartoznak a bútorok és a zongora) árusítják.

Penthouse Beethoven rajongóknak

 

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «