Kezdőlap Hírek Órák A Rebellion a Dakar Rally hivatalos időmérője

A Rebellion a Dakar Rally hivatalos időmérője

1492
0

Újra versenybe száll a Rebellion Timepieces, miután a 2019 Dakar Rally hivatalos időmérőjévé választották.

Rebellion Timepieces

A versenyt Peruban, 2019. január 6. és 17 között rendezik meg, és a világ három legnehezebb autóversenye között tartják számon a 24 órás Le Mans mellett, amiben a Rebellion az LMP1 kategóriában vesz részt a Rebellion Racing csapata révén.
A svájci gyártó a lehető legpontosabb időmérést fogja végezni az eredmények pontos rögzítése érdekében.
Az pontos időmérés szükségességéről EtienneLavigne, a Dakar rally igazgatója elmondta: „A Dakaron mindenki az óra ellen versenyez. Az időeredmények közötti különbségek másodpercekben és percekben mérhető az első napokban, mielőtt az extrém körülmények hatása meg nem látszik az órán.”

Rebellion Timepieces
Hozzáteszi: „Minden esetben fontos a precizitás mind az útvonalat kiszámító sofőröknek, mind pedig a dűnéken megtett több ezer kilométert értékelő személyeknek. Csakúgy, minthogy a bajnokok a hibátlan járművükre hagyatkoznak, a szervezők számítanak a 100%-ban megbízható eszközeikre a fair verseny érdekében, és a Rebellion szakértelme ezen a téren segíteni fog nekünk helytállni Peruban.”
Az esemény részeként közel 500 jól ismert kalandor és lelkes amatőr teszi próbára magát autón, teherautón, motoron, egyesítve erőt és kitartást.
Alexandre Pesci, a Rebellion Corporation elmondta: „A Dakar a nagybetűs kaland, embert és gépet egyaránt a fizikai és mechanikus határaiig tolja, csakúgy, mint a Rebellion Timepieces. Szeretjük az extrémet – szeretjük a kihívást, hogy tovább szélesítsük a mechanikus óragyártás határait. Nagyon izgatottak vagyunk, hogy a nevünk ott szerepelhet a legendás verseny legújabb szériája mellett.”