Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Rocket Z – kompakt terepjáró

0

Az orosz TechnoImpulse autógyártó vállalat legújabb modellje, a Rocket Z kifejezetten azzal a céllal készült, hogy bármilyen körülmények között gond nélkül megállja a helyét, és szinte bármilyen terepen elindulhassunk vele egy felfedezőútra.

Rocket Z

Az összkerékmeghajtású terepjáró a sofőrdön kívül 9 utas befogadására alkalmas, motorházteteje alatt pedig egy 100 lóerős turbódízel motor dolgozik. A brutális járgány Hella fényszórókkal, szervokormánnyal, elöl Come Up csörlőkkel és vontatókötéllel van felszerelve. Ezen kívül a jármű tetején Hella Xenon távolsági fényszórók kerültek elhelyezésre.

Rocket Z

Az autóba kereszt-differenciál technológia lett beépítve, ami megnövekedett tapadást és stabilitást biztosít a terepen, legyen szó akár hófödte tájról, vagy erdei földutakról. A Rocket Z kiváló választás lehet bárkinek, aki ilyen extrém körülmények között kíván elindulni egy komolyabb felfedezőútra.

Rocket Z

Rocket Z

Rocket Z

Rocket Z

 

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «