Kezdőlap Hírek Repülők Superior Cockpit Room

Superior Cockpit Room

1527
0

A 15 évfordulójának ünneplésére a Haneda Excel Hotel Tokyu, amely a tokiói Haneda repülőtéren található, egy olyan lakosztályt nyitott nemrégiben, amiben egy repülés szimulátor található. A Superior Cockpit Room július 18-tól foglalható, és egy Boeing 737-800 repülőgép szimulátor van benne.

Superior Cockpit Room

A hotel repülés tematikájú hangulatával összhangban a különleges lakosztály lehetővé teszi a vendégek számára, hogy részt vegyenek a saját utazási tervükben és a Haneda repülőtér feletti felhők közé emelkedjenek, mindezt a saját privát szobájuk kényelméből.

Superior Cockpit Room

Habár a vendégek nem használhatják felügyelet nélkül a szimulátort, lehetőségük lesz rá, hogy egy „álomszerű repülési élményben” legyen részük. A vendégek megtanulhatják, hogyan kell manőverezni és navigálni a személyszállító repülőgéppel egy professzionális instruktor vagy volt pilóta irányításával.

Superior Cockpit Room
Az instruktor által vezetett repülés szimuláció 90 percig tart, és közben a vendégek végignavigálhatnak a Haneda reptér terminálján, továbbá egy fel- és leszállást is végrehajtanak.

Superior Cockpit Room
„Megtapasztalhatod, hogy milyen a gépet manőverezni miközben eldől a táj, és a botkormánnyal irányítod a gépet” – mondja a Haneda Excel Hotel Tokyu.

Superior Cockpit Room