Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

„A szél, tűz és vihar”

0

Az anconai FMW Motorcycles tovább öregbíti hírnevét, mint egyedi műhely, amely gyönyörű motorokat épít. A garázs legújabb Harley-Davidson café-racerjét fenségesen Hurakànnak nevezték el. A motor az Adria partján suhanva biztosan megragadja mindenki fantáziáját, aki csak meglátja.

Harley-Davidson Hurakàn

Az FMW Motorcycles elmondása szerint a Hurakàn név a maja „szél, tűz és vihar” istentől ered. Amellett, hogy ez egy elég érdekes névválasztás egy motornak, az egyedi café racer teljes identitására is hatással volt.

Harley-Davidson Hurakàn

Egyedi motort akartak létrehozni, amely teljes egészében kézzel készült, és ami még fontosabb, hogy nagyon erős, miközben kiváló dinamikai jegyekkel rendelkezik. A Harley-Davidson filozófiája és az alkatrészei nem kifejezetten teljesítmény központúak, ezért a Hurakànban egy S&S kéthengeres V motor került. A motor a retro stílust ünnepli, egy valódi olasz café racer ikonikus megtestesülése.

 

A Hurakàn feltűnő kipufogórendszeréhez két 45 mm-es kivezetőnyílás és egy 60 mm-es egyedi Kimura stílusú hangtompító tartozik, míg a teljes karosszériát vastag alumíniumból munkálták meg, hogy kibírja a motor erős vibrálását.

Harley-Davidson Hurakàn

A motor hátuljában van elhelyezve az olajszűrő és az 5 literes tank, ami két részből áll, ezáltal lehetővé téve az FMW számára, hogy diszkréten elrejtsék az elektronikát, miközben a sofőr a Motoscope Pro-val követheti nyomon a teljesítményét.

Harley-Davidson Hurakàn

 

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «