Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Szívás úri módra

0

A tökéletes ajándék, ha a pénz nem jelent akadályt, és valamilyen exkluzív és emlékezetes dolgot szeretnénk. Minden héten egy újabb Gurkha élmény érkezik.

Gurkha Cigars

A Gurkha Cigars megalkotta a tökéletes ajándékot, ha a pénz nem akadály. A prémium szivar márka három limitált, egyedi élménycsomagot készített a szivarrajongók számára, akiknek megvan mindene. A Gurkha VIP-jei a legexkluzívabb és személyre szabott lehetőséget élvezhetik.
„Annak, akinek megvan mindene, az élmény egyedisége nagyon fontos” – mondta Kaizad Hansotia, a Gurkha Cigars CEO-ja. „Tanúi lehetnek annak, ami a szivar ipar kulisszái mögött történik, és elkészíthetik a saját szivarjaikat, címkéket, dobozokat.”

Gurkha Cigars

A Royalty-csomag – 1,000,000 dollár

A csomag tartalma egy első osztályú jegy a világ bármely pontjáról Miamiba, ahol a három napos tartózkodás ideje alatt meglátogatják a Gurkha Cigars központját. A VIP vendégek ezt követően a Gurkha Nicaraguában található gyárába mennek, ahol elkészítik a 10,000 darab saját szivarjukat. A szivarokhoz egyedi címke és doboz is jár. A szivarokat kérés esetén akár az 1940-es embargó előtti kubai dohánnyal és Remy Martin Louis XIII Black Pearl konyakkal is át lehet itatni. A vendégek emellett egy egyedi, 200,000 dollár értékű humidort is kapnak, továbbá egy luxus bőrönd szettet a Ghurkától, egy luxus karórával kiegészítve, hogy emlékezetes maradjon az élmény.

Gurkha Cigars

A Baron-csomag – 500,000 dollár

Ez a csomag is tartalmazza a repülőjegyet Miamiba és a három éjszakát a városban, melynek része a Gurkha Cigar központjába tett látogatás. A Baron-csomagot választók ezután a nicaraguai gyárba mennek, ahol 5,000 saját gyártású szivart készíthetnek, egyedi címkével és dobozzal. A szivarokat a 25 éves scotch-al vagy Remy Martin Louis the XIII konyakkal lehet átitatni. Emellett egy egyedi 50,000 dollár értékű humidor is a csomag része.

Gurkha Cigars

Az Ultra-csomag – 100,000 dollár

Az első osztályú út ebben a csomagban is megtalálható, ahogy a három éjszakás Miami-i tartózkodás és a Gurkha Cigars központjába tett látogatás is. A nicaraguai Gurkha gyárban a vendégek 1,000 darabot készíthetnek a saját címkével és dobozzal ellátott szivarokból. Ehhez jön még a kifejezetten a csomag számára készített 15,000 dolláros humidor.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «