Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Szoborház

0

Lance Gerber fotós örökítette meg a Kendrick Bangs Kellogg építész által jegyzett Desert House szoborszerű szépségét, és a John Vurgin által tervezett sodró belső teret.

Desert House

A kaliforniai Joshua Tree sziklás tájába fészkelve a ház egy organikus tárgy formáját veszi fel. Az épített tér és az extrém táj között kétértelmű kapcsolat feszül, hiszen a ház a kiálló kőzetképződmények között navigál keresztül.

Desert House

Bizonyos pillanatokban ezek a természetes elemek átütik az enteriőrt, és az épített környezet szoborszerű részévé válnak.

Desert House
Lance Gerber főként a táj- és épületfotóiról ismert, tökéletesen megfogta ennek az emblematikus háznak a monumentalitását a Kaliforniai sivatagban.

Desert House

A struktúra kétértelműségét a hatalmas cölöpök összekapcsolása fokozza. Az egymást fedő elemek technológiájának köszönhetően az épület nyílásai nem egyértelműek.

Desert House

Míg az elcsúszás ezen pillanatait hátsó üvegezéssel lezárják, ennek következménye, hogy a ház nyitott marad az elemek előtt. Az épületet 1993-ban fejezték be, és John Vurgin belsőépítész még évekig folytatta a finomhangolását.

Desert House

Desert House

Desert House

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «