Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Transformers robotóra

0

MB&F és az L’Epée már megint megcsinálta. A karóra- és az óragyártó újra összeállít, hogy létrehozzák legújabb és legvadabb asztali óra szerkentyűjüket.

MB&F

A mozgó gépet úgy írja le a duó, mint a „Mad Max, a Transformers és a Grendizer ötvözete”. Az MB&F robot inspirálta terveiről ismer Max Büsser legutóbbi androidja, amely egy idő kijelzőt visel kör alakú pajzsán – az idő elleni küzdelem jeleként. Valójában Grant küldetése, hogy lelassítsa az időt.

MB&F

Nincsenek percmutatói és lassan mozgatja WALL-E-szerű gumitalpán, amely arra lett tervezve, hogy „durva” terepen, vagy zsúfolt íróasztalokon menjenek keresztül. Gondolj Grantre úgy, mint egy transformer játékra – egy óra, ami arra hívatott emlékeztetni, hogy ne felejts el egy kis időre kikapcsolni a rohanó napodból. Vagy hogy egy kicsit elterelje a figyelmed a teendőidről.

MB&F
Ennek érdekében a Grant egy gránátvetővel van felszerelve a bal oldalán, pontosan a jobb oldalán található forgótárcsával átellenesen. Az eltávolítható kiegészítő egyúttal az óra felhúzókulcs, és ezzel lehet beállítani a 8 napos energiatartalékot, hogy a robot ne fusson ki az időből.

MB&F

A szerkezet, amely biztosítja ezt a teljesítményszintet, olyan dekoratív részletekkel rendelkezik, mint a csúcsminőségű karórák, beleértve a kézzel készült Côtes de Genève bevonatot, horganyozást, polírozást, homokfúvást és körkörös és függőleges szatén részleteket. Hatalmas energiára van szükség az ilyen finom részletek kidolgozásához egy apró karórán és egy asztali órán (166 mm magas, 212 mm széles, 238 mm mély függőleges pozícióban) még komplikáltabb.

 

De a vizuális vonzereje jóval túlmutat ezeken a dekoratív elemeken, a Grant ugyanis három különböző pozíciót tud felvenni: vízszintesen tud feküdni a vázán, 45 fokos szögben kuporogva, vagy 90 fokos ülő helyzetben. A szabályozó magában foglalja az Incablock ütésvédelmet is, amely ugyan a karórák egyik tipikus jellemzője, de ritkaságnak számít az asztali órák esetében.
Grant (22 ezer svájci frank vagy 22,665 dollár) rozsdamentes acélból készült, és nikkelezett, illetve palládiumozott sárgaréz, továbbá ásványi üveg kupolás “feje” van és 268 összetevőből áll. Mindössze 50 darab készül belőle, nikkel, fekete és kék változatban.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «