Kezdőlap Kiemelt Triumph Scrambler Bond stílusban

Triumph Scrambler Bond stílusban

956
0
Triumph Scrambler 1200 Bond Edition-

Ettől a motortól még a lábad is remegni fog. A 2020 Triumph Scrambler 1200 Bond Edition-t a nemsokára megjelenő, 25. James Bond film, a Nincs idő meghalni ihlette és két ikonikus brit franchise egyedi kapcsolatának gyümölcse. Annyira egyedi, hogy csupán 250 modellt adnak el világszerte.

Triumph Scrambler 1200 Bond Edition-Különleges zafír fekete festésével a 2020 Triumph Scrambler 1200 Bond Edition a brit márka jellegzetes vonásait viseli magán, a túlméretezett Triumph tank, a csiszolt térdpad, amely kézzel festett egy arany színű vonallal.

Triumph Scrambler 1200 Bond Edition-Egy sor elfedett elem díszíti a motorkerékpár többi részét, mely magában foglalja egy eloxált hátsó sárvédőt és az olajteknő védelmét, villákat, arany díszítéssel ellátott motor jelvényeket, lengőkart és a lánckerék burkolatát. Az egyedi ködlámpa fekete eloxált burkolattal és egy rozsdamentes acél fényszóró rács egészíti ki a dizájnt.

Triumph Scrambler 1200 Bond Edition-Az egyedi 007-es téma az egész fekete dizájnon végigvonul. A márkajelzések között szerepel a kipufogó rendszámtáblája, egy hímzett logó a bőr ülésen és egy Bond témájú TFT indítóképernyő. Minden modell egyedileg számozott bilincset kap.

Triumph Scrambler 1200 Bond Edition-Hogy tudjuk a tempót tartani Bonddal, valószínűleg az Aston Martinjával, a motor teljesítménye a Triumph Scambler XE modellen alapszik. Az 1200-as motorja 89 lóerőt produkál 7400 rpm mellett és 110 Nm nyomatéknál 3950 rpm mellett. Ez a dedikált tuning nagy nyomatékot biztosít mind on- és off-road körülmények között. Egy iker magas szintű kipufogó rendszer teszi teljessé, mely rozsdamentes acél fejjel és egy nyíl-hangtompítóval egészül ki szénszálas végsapkákkal.

Triumph Scrambler 1200 Bond Edition-Hat vezetési mód közül választhat a sofőr, köztük az “off-road pro” beállítást. Ezek javítják az optimalizált kanyarodási ABS és tapadás vezérlő rendszereket, hogy javítsák az alkalmazkodóképességét mindenféle terepen. A dizájn néhány Q-szerű eszközzel egészül ki, például kulcs nélküli indítással, fűtött markolatokkal és USB töltéssel.