Újragondolt Triumph T100-as

0

A Mandrill Garage legújabb alkotása a csúcsok csúcsának meghódítására törekszik, ezzel a futurisztikus, mégis retro motorkerékpárral. A 2014-es T100-as modellre alapozta a gyártó az új motorkerékpárt, amiben csupán az üzemanyagtank és a 865 köbcentis motor maradt az eredeti.

Triumph T100

A karbonból készült oldalsó karosszéria elemek és a 3D előlap egyből felhívta magára a figyelmet. Utóbbi a motor hűtésére is szolgál, mivel a levegőáramlatot a motor felé irányítja.

Triumph T100

A LED fényszóró mellett két sárga színű ködlámpa kapott még helyet. A motor hátsó részén több lényeges változtatás is történt, ide sorolható az átalakított bőrülés és a karbonból készült elemek.

Triumph T100

A hátsó egyoldalas lengőkar egy Ducati 1098-ból került beszerelésre, az első és hátsó arany színű kerekek szintén az olasz gyártó munkáját dicsérik. Az arany szín egyébként a karosszéria többi részén is visszaköszön, ami kiválóan ellensúlyozza az egyébként fényes fekete felületek dominanciáját.

Triumph T100

Triumph T100

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «