fbpx
Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Untitled Ducati

0

A Hugo Eccles áltat tervezett és épített Untitled motorbicikli a Ducati Scramble és a Marin Speed Shop közös gyermeke.

Eccles úgy indult neki, hogy beszerzett egy Ducati Monster S2R lengőkart, mely csöves szerkezetével jobban illik a Scramble vázhoz. „ Az új Ducati Sramble egy remek alap, azonban néhány szükségszerű ár és termék-kompromisszummal terhelt.” –magyarázta Eccles.

Untitled Ducati

Untitled Ducati

Eccles mindig is imádta a Ducatira oly jellemző vázat, és ez a szenvedély visszaköszön például az új gép benzintartályánál. A váz vonalai és szögei is ezt visszhangozzák, mely az elvékonyodó, kúpszerű formát eredményezi aztán, amely a járgányban mindenhol jelen van, az üléstől a fényszóróig.

Untitled Ducati

Untitled Ducati

Ez a vékony forma aztán magával hozta a lecsupaszított stílust, mely Eccles szerint jól passzol a Sramble DNS-éhez. Innentől aztán az összes fölösleges részlet és elem elhagyásra került, beleértve pár műanyag alkatrészt is. Az eredmény egy 148 kg-os motorkerékpár lett, mely 39 kilóval kevesebbet nyom, mint az eredeti változata.

Untitled Ducati

A keretet aztán Rosso Corsa-ra festette, mely egy erős neon-narancs szín, s a Ducati versenymotorjainak a színe, a karosszéria pedig szolid szürke árnyalatot kapott, mely jól passzol a vékony testhez.

 

Untitled Ducati

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «