Kezdőlap Hírek Tech Űrtoll

Űrtoll

7970
0
Retro 51

A Retro 51 élen jár az űr témájú íróeszközök megalkotásában. A többek között az Apollo-Saturn V rakétákat és a Hubble űrteleszkópot idéző tollak után a márka most az űrsikló Enterprise Tornado-t tervezte, amely érdemben a legérdekesebb és rangsorban a legújabb a gyűjtői íróeszközök sorában, amelyet azonnal meg is vásárolhatsz.

A tollat az Astronauts Scholarship Foundationnel együttműködve tervezték és fejlesztették ki, és “azoknak szánják, akik továbbra is a csillagok után nyúlnak”.

Retro 51 Az ősszel megjelent Space Shuttle Enterprise Tornado egy golyóstoll, amely az ikonikus űrrepülőgép prototípusára hasonlít. A NASA Enterprise (OV-101) űrsiklója után tervezték, amely az első szárnyas orbiter prototípusa volt, amely mintegy 45 évvel ezelőtt, 1975. szeptember 17-én debütált, a limitált szériás golyóstoll az orbiter kinézetét idézi a rozsdamentes acél hordószerkezet köré tekert grafikával.

Retro 51 Az Enterprise űrrepülőgép megjelenését idéző golyóstoll rozsdamentes acélból készült, fekete nikkel ékezetekkel díszített és fényes lakkozással védett hordóval rendelkezik.

Retro 51 Az orbiter ihlette Enterprise Tornado egy limitált példányszámú toll, amelyen 1958 (a NASA alapításának éve) van gravírozva, és minden egyes darab egyedi számozással is rendelkezik. A Retro 51 űrsikló Enterprise Tornado már kapható 60 dollárért. Minden tollat egy grafikus gyűjtőcsőbe csomagolnak, amelyen szintén az Enterprise motívuma látható.