Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Ütős hangszer

0

A Yamaha CROSS HUB CONCEPT egyedi rekreációs jármű, amely elhozza a szórakozást a vezetője számára. Az biztos, hogy a Yamaha a motoroktól a vízi járművekig már rengetegfajta közlekedési eszközt tervezett különböző rekreációs célokkal.

Yamaha CROSS HUB

Ez alkalommal a koncepció projekt célja, hogy minden szórakoztató elemet ötvözzön egy forradalmasított járműben, és egy egyedi mobil gépezetbe ötvözzék ezeket a lehetőségeket. A dizájn arra fókuszált, hogy minden épp a kellő méretű legyen, vagyis, hogy a jármű mérete mind az utakra, mind a terepre megfelelő legyen. Könnyen lehessen vele manőverezni a városban és alkalmasnak kell lennie akár más Yamaha rekreációs termékek szállítására is.

Yamaha CROSS HUB
Az utasteret úgy tervezték, hogy elegendő legyen négy felnőtt számára, és a csomagtérnek elegendőnek kell lennie két motor szállításához. A Yamaha tervezőcsapata egy egyedi folyamatot dolgozott ki a dizájn és fejlesztés kidolgozásához, és a jármű stílusának kialakítása előtt komoly teszteket és kísérleteket végeztek.

Yamaha CROSS HUB

Amint az látható, az eredmény egy különleges gyémánt formájú utastér. A vezető ülését elöl középen helyezték el, amit hátulról az utasok ülései fognak körbe.

Yamaha CROSS HUB

Annak ellenére, hogy az utastér kifejezetten kompakt, mégis elegendő helyet és csomagteret tud biztosítani. A Yamaha CROSS HUB CONCEPT az a kapocs akar lenni, ami sokféle életstílust összeköt; összekapcsolja a nyitott területeket a forgalmas városi utcákkal, aktív és energikus, mégis prémium és fesztelen.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «