fbpx
Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Versenyhajó és tengeralattjáró egyben

0

 HyperSub MSV A HyperSub MSV-t többcélú tengeri járműként jellemzik, hiszen mi mást lehetne mondani, amikor egy versenyhajót és egy tengeralattjárót ötvöznek egyetlen járműben.

 HyperSub MSV

A HSP Technologies által fejlesztett gép könnyedén siklik a víz felszínén, hajóként viselkedve, de arra is tökéletesen alkalmas, hogy akár 150 méter mélységig alámerüljön. „A hajót 480 lóerős iker dízelmotorok hajtják.

 HyperSub MSV

A HyperSub akár 60 km/órás sebességgel is képes repeszteni a vízen, a vízfelszín alatt pedig 60 lóerős, dupla Innerspace hajtóművek lökik előre (így a masina több mint 1000 lóerővel bír). Az MSV akár 800 kilométert is meg tud tenni egy úttal, moduláris felszerelések sora megtalálható rajta, hogy a leginkább testre szabható legyen, illetve víz alatt akár 96 órát is el tud tölteni a létfenntartó rendszereknek köszönhetően.”

 HyperSub MSV
Persze, ha nem erre vágysz, a kínálatban elérhetők a luxus tengeralattjárók és elektromos hajtóművel rendelkező modellek is.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «