fbpx
Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Zene ihlette Harley dübörgött fel Krakkóban

0

Az egyedi építéssel foglalkozó lengyel Game Over Cycles műhelyben egy Harley Davidson Sportster 883-at gondoltak újra zenei ihletésű alkatrészek felhasználásával. A Café Racer a krakkói Hard Rock Cafe számára készült és ’ kiválóan tükrözi a motoros és zenei világ összetalálkozását’.

Hard Rock Harley

A műhely tulajdonosa, Stanislaw Myszkowski elárulta, hogy a Café Racer esetében minden alkatrész gondos tervezőmunka eredménye, mely mind kreativitást és néha szokatlan megoldásokat is megkövetelt a csapat összes tagjától.

Az eredeti Sportster csaknem összes alkotóelemét, kezdve a váztól a motor kerekein át a kipufogó rendszerig, átalakították a rock and roll szellemében.

Hard Rock Harley

Az egyedi alkatrészek nemcsak különlegesek és szépek, de teljes mértékben működőképesek. Tulajdonképpen az egyetlen nem-egyedi építésű alkatrésze az eredeti 2004-es Evo motorblokk.

Az egyedi építésnek köszönhetően a hátsó lengőkarok gitárnyakká változtak, a Fat Boy kerekek bakelit csíkokat kaptak, és a sebességváltó kar átalakult lemezjátszókarrá.

Hard Roc-k Harley

A légszűrő egy klasszikus mikrofonra emlékeztet, a gyújtás takarója pedig egy kis Strat gitártestet kapott, funkcionáló tremolókarral, mely a nyomást szabályozza és üzemanyagot szivattyúzik a karburátorba, az akkumulátor pedig erősítőnek van álcázva.

Hard Roc-k Harley

A kipufogó rendszer egy szaxofonra hasonlít, állítható nyílásokkal a hanghatás miatt, az ülésre pedig, többek között, az AC/DC Highway to Hell kottajegyei kerültek fel.

Természetesen a motorra felkerült a Hard Rock Cafe logója is, és az adagolók kávéfőző gombokká alakultak.

Hard Roc-k Harley

Kár lenne kihagyni!

Hard Roc-k Harley

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «