Kezdőlap Hírek Autók “A konyha kész”

“A konyha kész”

7955
0
Rivian

A Rivian teljesen elektromos pickupja nem csak az első akkumulátoros teherautó lesz, amely piacra kerül, de saját működő konyhával is érkezik.

A startup vezérigazgatója, RJ Scaringe nemrég mutatta be az R1T érdekes kulináris kiegészítőjét egy Twitteren közzétett videóban. A moduláris tartozék mindent tartalmaz, amire szükséged lehet ahhoz, hogy a következő kempingtúrádon ételt készíts a barátaidnak és szeretteidnek.
RivianAz opció a Camp Kitchen x Snow Peak csomag nevet viseli, és valójában három kiegészítőt – a Camp Kitchen-t, a Snow Peak konyhai szettet és a Rivian Gear Tunnel Shuttle-t. Alapvetően ez egy teljes mobil konyhai készlet, amely a Tunnel Shuttle-ban tárolható. A konyha tartalmaz egy 1440 wattos, kétégős indukciós főzőlapot és egy összecsukható, négy gallonos mosogatót nyomáskülönbségű szivattyúval. A konyhai szett mindeközben 30 darab titán Snow Peak konyhai eszközt tartalmaz, köztük edényeket, serpenyőket, vízforralót és még egy kávédarálót is azok számára, akik nehezen tudják élvezni a természet nagyszerűségét egy csésze kávé nélkül. Ami még jobb, hogy a konyha és a konyhai szett is moduláris, így könnyedén eltávolíthatod őket, ha szükséged van további tárolóhelyre.
RivianA Camp Kitchen x Snow Peak csomag 5000 dolláros felárként érhető el az R1T konfigurátorában. Ha ezt a 2650 dollárba kerülő háromszemélyes sátor + teherhordó keresztrúd csomaggal párosítod, akkor az R1T-t könnyedén stílusos, nulla károsanyag-kibocsátású kempingjárművé alakíthatod.
Az R1T összkerékhajtást, 3 msp-es nulláról 100 km/h-ra való gyorsulást, 5000 kg-os vontatási kapacitást kínál, és 67 500 dollárról indul. A Launch Edition szállítása várhatóan ebben a hónapban kezdődik, míg a többi konfiguráció szállítása a jövő év elején indul.
RivianAhogy a Car and Driver rámutat, a felszereltségekért folytatott csata valószínűleg nagy része lesz az elektronikus teherautó-háborúnak. A Ford F-150 Lightning fedélzeti áramfejlesztővel lesz felszerelve a szerszámok (és egyebek) számára. Eközben a GMC Hummer EV rendelkezik egy „Rák” üzemmóddal, amely lehetővé teszi, hogy oldalirányban közlekedjen, a Tesla Cybertruck pedig rengeteg tartozékot kínál majd, köztük egy lakókocsis konfigurációt, amely konyhát is tartalmaz. Persze, ellentétben azzal a főzős kiegészítővel, a Rivian mobil konyhakészletét már valóban láttuk működés közben. Te jössz, Tesla!