Kezdőlap Hírek Hajók A név kötelez

A név kötelez

970
0

A Mondomarine a letisztult designnal és visszafogott színskálával akarja megfogni a vevőket. Az egyébként világszerte ismert Mondomarine-t a Palumbo Superyachts igyekszik megmenteni ezzel a designnal, hiszen a cég a csőd szélére került az utóbbi időben.

Mondomarine

A munka gyümölcse pedig magáért beszél. Végre lerántották a leplet a legújabb, Discovery névre keresztelt modellsorozatról. Az első hajó a lenyűgöző Discovery 57, az 56 méteres design Luca Dini tervezőasztaláról.

Mondomarine

Ha ismered a szuperjachtokat, tudod, hogy a Luca Dini Design már több nagy projektbe is belevágta a fejszéjét és lélegzetelállító masinákat alkotott. A Discovery 57 esetében sincs ez másképp.

Mondomarine
A jachton hatalmas fedélzeti tereket alakítottak ki, ráadásul két medencét is találunk rajta. A hátsó fedélzeten egy nagyobb, feszített víztükrűt, a felső fedélzeten pedig egy kisebb pancsolót.

Mondomarine

A főfedélzeten van a VIP kabin, az alsó fedélzeten pedig a vendégkabinok, valamint hat személyzeti kabin. A Discovery természetesen több típusban is elérhető. A Luca Dini óriási ablakokkal látta el a jachtot, így rengeteg természetes fény árad be a kabinokba.

Mondomarine
Remélhetőleg a Palumbo Group segítségével a Mondomarine elég anyagi biztonsághoz jut. A Palumbo Group egyébként a mediterrán térség legnagyobb hajóépítője, Tenerifétől Marseilles-en és Maltán át egészen Horvátországig mindenhol van telepük.