Kezdőlap Hírek Autók A pimasz bunyós legújabb játéka

A pimasz bunyós legújabb játéka

6647
0
Lamborghini 63

Conor McGregorra hosszú felépülési időszak vár, miután a legutóbbi, Dustin Poirier elleni mérkőzésén eltörte a lábát. Szerencséjére ennek egy részét a villámgyors új szuperboat fedélzetén teheti majd meg.


Lamborghini 63 A féktelen UFC-sztár kedden a közösségi médiában mutatta be legújabb luxusjátékát – a Trecnomar új Lamborghini 63-as motoros jachtját.

Lamborghini 63 A nagyteljesítményű hajó nem csak a híres olasz autógyártó nevét viseli, hanem kifejezetten úgy tervezték, hogy megfeleljen a híres szuperautók által felállított szigorú szabványoknak.
Lamborghini 63 “A Lamborghini jachtom készen áll” – írta McGregor egy fotó képaláírásaként, amelyen a zöld Lam-csónakját éppen kigurítják a hajógyárból.
Lamborghini 63 A Lamborghini 63 egy igazi szörnyeteg motoros jacht. Hossza 63 láb (20 méter) – a neve erre, valamint a Lamborghini alapításának évére utal -, és egy pár MAN V-12-es dízelmotor hajtja, amelyek egyenként 2000 lóerőt teljesítenek. Ennek köszönhetően a hajó 60 csomós végsebességet érhet el, így az egyik leggyorsabb 20 méteres hajó a kategóriájában. A 40-45 csomós utazósebesség mellett a jacht óránként 100 gallon üzemanyagot éget el, ami 360 tengeri mérföldes hatótávolságot biztosít.
Lamborghini 63 De egy szuperautó többről szól, mint a hajtásláncáról, és ugyanez vonatkozik az Italian Sea Group leányvállalatának legújabb vízi járművére is. A Lamborghini 63 ugyanolyan merészen és vadul néz ki, mint az autógyártó jelenlegi járművei.

Lamborghini 63 Viszonylag alacsonyra vágott, szénszálas felépítményt kapott, amelyet szögletes oldalablakok díszítenek, amelyek segítenek létrehozni az első és hátsó hatszögletű formát, amely a Lamborghini szinte minden autóján megtalálható.

Lamborghini 63 A vizuális utalások itt maradnak el. A hajót is ugyanolyan verde gea zöldre festették, mint a Siánt, és két pilótaüléssel rendelkezik, mint a Huracán Evo, míg a kormánykerék az Aventador kormánykerekét veszi alapul. Egy nagy különbség van a hajó és a szuperautók között: A 63-as belseje meglepően tágas, két különálló hálószobával.
Lamborghini 63 Bárki, akinek valaha is keresztezte az útját McGregor Instagram-fiókja, valószínűleg észrevette a harcos mohó étvágyát az élet finomabb dolgai iránt. Így nem meglepő, hogy 3,5 millió dollárt dobott ki új tengerjáró Lambójára. Persze, ha az embernek 85 millió dollárt fizetnek egy bunyóért, akkor ez csak egy csepp a tengerben.