Kezdőlap Hírek Autók Akár Marsjáró is lehetne a SpaceTruck

Akár Marsjáró is lehetne a SpaceTruck

1147
0
SpaceTruck

Alexander Imnadze Baldinit az űrutazások szeretete inspirálta, hogy megalkossa ezt a menő és futurisztikus SpaceTruck-ot. Nyilván ez csupán egy vicces művészeti alkotás, de könnyű elképzelni, ahogyan az asztronauták a Marson ezzel száguldoznak.

 SpaceTruckCsak képzeljük el, ha Elon Musk képes lett volna kolonizálni a Marsot a SpaceX cég céljainak megfelelően, nem lehetetlen, hogy egy teherautót is vitt volna.

 SpaceTruckTény, hogy nemrégiben Elon azt nyilatkozta, hogy a Tesla Cybertruck lenne a Mars hivatalos teherautója. Így azt sem lehetetlen elképzelni, hogy ez a SpaceTruck koncepció legyen az egyik hivatalos szállító jármű, amely hatalmas mennyiségeket mozgat a Vörös Bolygón A-ból B-be.

 SpaceTruckHabár az Alexander Baldini által megálmodott SpaceTruck koncepció a Tesla és a SpaceX logót is viseli, ez egy független projekt és a Tesla semmilyen formában nem támogatta.

 SpaceTruckA futurisztikus külsőt és fehér színvilágot a Star Wars esztétikája ihlette, vagy éppen a Stormtroopers. Bár a SpaceTruck mindenképp egy nagyszerű jármű, csupán egyenes felületen lenne képes haladni, amiből viszont a Marson elég kevés található.

 SpaceTruck