Kezdőlap Hírek Autók Art Deco BMW R18

Art Deco BMW R18

992
0
BMW R18

Hosszú tervezési gyakorlattal a hátuk mögött, a Kingston Costum átalakított egy BMW R18 motorkerékpárt egy art deco mesterművé.

BMW R18A Spirit of Passion nevre hallgató projekt különleges tervezése miatt összetéveszthetetlen bármivel, amit az utakon látunk. Roland Sand korábban megalkotott Dragsterének koncepcióját követi a Soulfuel Széria második R18-asaként.

BMW R18A sorozat keretein belül a BMW Motorrad válogatott tervezőkkel együtt hoz létre új, különlegesebbnél különlegesebb járműveket.

BMW R18Kora 2020-as premierje során a BMW R18 egy új, szuper felhasználóbarát kialakítást tár elénk. Bemutatott egy modellt, amely a hangsúlyos történelmi referenciák felhasználása mellett a motor létfontosságó elemeinek megfelelő működésére is fókuszál. BMW R18Boxer kialakítása lévén erőteljes, mégis könnyen formálható alapot biztosít a tervezőknek. Ez az a pont, ahol a Kingston Costum és a Soulfuel Széria belép a képbe.

BMW R18‘A BMW R18 annyira tökéletes, hogy a technológiát hagytam úgy, ahogy van. A váz 100%-ban eredeti és olyannyira szofisztikált, hogy itt sincs semmi változtatni való.’ magyarázza Dirk Oehlerking, a Kingston Custom alapítója.

BMW R18Hogy megóvják az eredeti kerékfelfüggesztést és üzemanyag tartájt, a Kingston Custom egy kézzel készített egyedi karosszériát gyártott a BMW R18 számára.

BMW R18Harmonikusan foglalja magába a LED fényszórókat és a nagy, függőleges vese alakú hűtőrácsokat. Sötét fényesés és világos tűcsíkos vonalak borítják a testet elejétől a hátsó kerékfedélig. Az eredmény egy nagyon kifinomult, art deco inspirálta motorkerékpár.

BMW R18A motor kormánya és sárvédői kézzel készültek. Ezen változtatások mellett szerepel egy újrahangolt kipufogó, amely mostmár roadster stílusban jelenik meg, kellermann irányjelzők, és egy új nyereg, ami az eredeti R18 ülését használja alapjául. A design végül egy kis, félhold alakú szélvédővel egészül ki, amely a kerékpár drámai elülső oldalán fekszik.