Kezdőlap Kiemelt Egyedi BMW R1250 GS

Egyedi BMW R1250 GS

Fotók: BIKE EXIF -
885
0
Egyedi BMW R1250 GS

Habár csak 2012-ben nyitotta üzletét, az Ironwood Custom Motorcycles hamar ismertté vált modern, újraértelmezett BMW-iről.

Egyedi BMW R1250 GS Legutóbbi alkotásuk, a The Dominator nem csupán az általuk megszokott trendet követi, de még radikálisabb szélsőségek felé tart.

Egyedi BMW R1250 GS A teljesen új R1250 GS-t alakítja át egy kétkerekűvé, mely esztétikailag úgy néz ki, mintha összegyúrtak volna egy Delorean-t, egy Tesla Cybertruck-ot és egy Bladerunnert.

Egyedi BMW R1250 GS Az Ironwood Custom Motorcycles és a BMW Motorrad együttműködéséből született Dominator egyszerre radikális és egyedi. Agresszív, merész és tiszta esztétikát kapott a karosszéria, különösen a tank a szögletes felületeivel.

Egyedi BMW R1250 GS A magabiztos megjelenés a hosszú, egyenes fényszórótól a jobb alsó részben elrejtett iker kipufogórendszerig terjed. Az új dizájnban új helyre került a nagy üzemanyagpumpa és a házilag készített alumínium felső bilincs, kupakok és konzolkészlet.

Egyedi BMW R1250 GS A szögletes vonalak hangsúlyozásához a motortest szélein élénk színű tűzvonalak áramolnak. A külsőt először antracit szürke alapszínnel takarják, amely egyszerre karcsú és baljós, tökéletes platform a középpontba helyezett radikális csíkok számára. A fényes narancsszínű csíkok változtatják árnyalatukat a ráeső fényhez képest.

Egyedi BMW R1250 GS A Dominator agresszív álláspontját tovább fokozza a 17 helyett 19 colos abroncs. Ez csak egy a számos technikai finomítás közül, melyet az eredeti R1250 GS kapott. Könnyű, Rotobox szénszálas kerekek és egyedileg készített szénszálas csövek a telelever rendszerhez. Mint az elsők, a hátsó abszorbensek és rugók is cukorka kék bevonatot kaptak, ami drámai kontrasztot ad a szürke és narancs színnel.

Egyedi BMW R1250 GS Az Ironwood Custom Motorcycles Dominator-ja a BMW Motorrad és a TW Steel óragyártó közreműködésével jött létre. A motor nyergének kék varrással díszített kárpitja illik a TW Steel órájához, mely egyidőben készült a motorral.