Kezdőlap Hírek Autók “Együtt repülnek tovább”

“Együtt repülnek tovább”

1188
0
Range Rover Astronaut Edition

A Land Rover bejelentette globális partnersége hároméves meghosszabbítását a Virgin Galactic-kal, a világ első kereskedelmi célú űr-légitársaságával.


Bemutatták be a Virgin Galactic legújabb űrhajóját, amelyet a Land Rover a Range Rover Astronaut Edition kiadásával támogat. A Land Rover továbbra is a Virgin Galactic mindennapi működésének integrált része marad, amíg a vállalat a ’SpaceShipTwo’ segítségével próbarepüléseket hajt végre, majd rendszeres kereskedelmi szolgáltatásba kezd.
Range Rover Astronaut Edition A Land Rover járművei a Virgin Galactic csapat mindennapi életének részét képezik, ez magában foglalja az űrjárművek vontatását, felszerelések szállítását és a kifutópályák felszabadítását a felszállás előtt. Kulcsszerepet játszottak a vállalat első két űrrepülése során, amelyek révén a Virgin Galactic lett az első magáncég, amely embereket repített az űrbe egy kereskedelmi szolgáltatásra tervezett űrhajón. A Land Rover flottája támogatta a Virgin Galactic áthelyezését a kaliforniai mojave-i gyártó és tesztelő létesítményekből az új-mexikói ’Spaceport America’-ba, a világ első erre a célra épített kereskedelmi űrkikötőjébe.
Range Rover Astronaut Edition A Virgin Galactic már mintegy 600 leendő űrhajós ügyfelet toborzott, akiket a ’Spaceport America’-ból induló járataikhoz Land Rover járművekkel szállítanak.
2019-ben a Virgin Galactic alapítója, Sir Richard Branson és a Jaguar Land Rover kreatív igazgatója, Prof. Gerry McGovern OBE bemutatta a Range Rover Astronaut Edition-t. A Land Rover SV Bespoke által készített és kizárólag a Virgin Galactic leendő ügyfeleinek kínált luxusterepjárók egyszerre ünneplik a partnerség közös értékeit, illetve a Jövő Űrhajósai közösségének történelmi hozzájárulását az űr demokratizálásához.
Range Rover Astronaut Edition A Virgin Galactic-nak nyolc nagy tapasztalattal rendelkező pilótája van, és a társaság már készül a következő rakétahajtású próbarepülésére Új-Mexikóban. Sir Richard Branson alapító azt tervezi, hogy 2021 során végrehajtja első űrrepülését.