Kezdőlap Hírek Autók Elképesztő rally Lamborghini Huracánt épített egy 19 éves YouTube-sztár

Elképesztő rally Lamborghini Huracánt épített egy 19 éves YouTube-sztár

1277
0

Alex Choi felkészült arra is, hogy utálni fogják a kreálmányát. A 19 éves srác darabjaira kapta a Lamborghinijét és újjáépítette, teljesen egyedi módon.

Unicorn V3

Az Unicorn V3 névre keresztelt szupergép semmiben sem hasonlít a donorra, amit a YouTube-sztár még 2017-ben szerzett. A Halálos iramban 6 című film inspirálta Alexet, hogy nekiálljon szétbontani a vagyonba kerülő négykerekűt, és akár tetszik, akár nem, elérte a célját.

Unicorn V3

A Choi által csak ketrecnek nevezett rácsozat ordító rózsaszínben pompázik. Az acélrácsok körbefutnak az egész gépen, amitől valóban rallys kinézete lesz a kocsinak. Ezenkívül negyvenkét különböző fényforrással látta el az autót, még fényhidat is kapott.

Unicorn V3
Choi szerint a Huracán tervezői igazi kockák, ami meglátszik a gépen is. Ebből kiindulva változtatta meg a hátsó fényszórók helyzetét is, és a szélterelőről sem feledkezett meg. A motort sem hagyta meg gyári állapotában, ami így már 800 lóerősre duzzadt. A motort hatalmas légszűrők táplálják. A Brixton Forged felnik elképesztő kiegészítőként szolgálnak. Choi egy videót is közzétett, amelyben elmondja az egész folyamatot, és külön felhívja rá a figyelmet, hogy számít a nézők ellenérzésére.


Az Unicorn V3-ról sok mindent el lehet mondani, de azt nem, hogy rallyzásra való. Képzeld csak el azt a zajt, amit a ketrec fog kiadni magából 100 fölött. De mindegy is, Choi imádja.