Kezdőlap Kiemelt Fekete és aranyban tér vissza az Italjet Dragster Scooter

Fekete és aranyban tér vissza az Italjet Dragster Scooter

964
0
Italjet Dragster

Az először 2019 novemberében Milánóban az EICMA-n bemutatott ikonikus Italjet Dragster Scooter most visszatért. A nagy sikernek örvendő kétkerekű a kései 90-es évek és korai 2000-s évekből új dizájnt kapott, de megtartotta furcsa, mégis teljesítmény-orientált stílusát.

2020 szeptemberére tervezték az új Italjet Dragster kiadását, mely három színben lesz elérhető, antracit, vörös és fehér, antracit és sárga és fekete és szürke. Az első 499 ügyfél számára különlegességet kínáltal. A limitált kiadású motor elegáns fekete testtel és aranyra festett részletekkel büszkélkedik és már mind a 499 modell gazdára talált.

Italjet Dragster Egy hálószerű rácsos váz összehúzza az arany fröccsöntött alumínium lemezeket a tervezés során. Ez egy furcsa, mégis könnyű esztétikát ad, amely a teljesítményét is növeli. A gép a technológia, a stílus és a tipikus olasz szenvedély kombinációja a határok feszegetésével.

Italjet Dragster Az egyhengeres, kétütemű Italjet Dragster két kiadásban kapható: 125cm3-es és 200cm3-es változatban. A maximális nyomatéka 12.5-17 Nm, maximális sebessége pedig 125km/h.

Italjet Dragster A dizájn szabadalmaztatott I.S.S független kormány rendszerrel van felszerelve, mely elválasztja a kormányzást a lengéscsillapítótól, hogy kiszűrje az út egyenetlenségeit és megakadályozza, hogy a vibráció a kormányra is átterjedjen.