Kezdőlap Hírek Autók Hobbs & Shaw

Hobbs & Shaw

2214
0

Előre is bocsánat Idris Elbának, a Sziklának és Jason Stathamnek, de a McLarentől forrt fel a vérünk igazán a trailert látva. Most jelent meg a Fast and Furious spin-offjának első trailere, és a film pontosan az, amire számították.

Hobbs & Shaw

Dwayne Johnson és Jason Statham üvöltöznek egymással, aztán közösen üvöltöznek Idris Elbával, aki megpróbálja elpusztítani a világot. Rengeteg robbanás, ütlegelés és épületekből kirepülő emberek. A McLaren 720S-re azonban nem számítottunk.

Hobbs & Shaw

Ne értsd félre, nagyon is örültünk neki, hiszen a Fast and Furious franchise eddig inkább arról volt híres, hogy átalakított vintage izomautókat mutatott, nem brit szupergépeket.


A sötétkék 720S többször is feltűnik a trailerben, kerékcsikorgatva, körbe driftelve egész Londont, Stathammel a kormánynál, aki egyszer még két kamion alatt is átpörgeti a gépet. Egyszerre. Annál a mutatványnál a Szikla és Vanessa Kirby is az autóban vannak. Aki ült már McLarenben, tudja, mennyire szűkös belül. Fogalmunk sincs, hogy tuszkolták bele magukat hárman, főleg Johnson méretét figyelembe véve. Persze ha mégis több embert szeretnél elvinni a McLareneddel, a Wokingnál segítenek neked. A háromüléses F1 és utódja, a Speedtail pont erre való.

Hobbs & Shaw
A filmre sajnos még augusztusig várnunk kell, így arra is, hogy megtudjuk, milyen szuperautók és izomautók tűnnek majd fel benne. Azonban addig is emeljük kalapunkat a producereknek, akik kitalálták, hogy a McLaren főszereplő legyen. Csak így tovább.