Kezdőlap Hírek Motorok Megérkezett Magyarországra a Can Am Ryker

Megérkezett Magyarországra a Can Am Ryker

1509
0

A kanadai BRP (Bombardier Recreational Products) szabadidős termékei, quadjai, jet ski-i, a Sea Doo és a Can Am márka évtizedek óta a világ élvonalát jelentik.

Can Am Ryker

Nem véletlen, hogy Lewis Hamilton Formula 1-es pilóta a cég globális márka nagykövete. A BRP igazi, igényes, világjáró különcöknek szánt járműve azonban kétségtelenül a hátul egy, elől két kerékkel rendelkező Can Am Spyder, amely mindmáig szimbóluma a gyártó kretivitásának és innovációs bátorságának.

Can Am Ryker

A BRP most új, az eddigieknél kisebb, könnyebb és trendibb háromkerekű motorral jelentkezett. A Can Am Ryker-rel, amely újradefiniálja a motorozás élményét és amelyet tulajdonosa különféle egyedi dekorációs panelekkel, matricákkal, kiegészítőkkel tehet teljesen egyedivé.

Can Am Ryker
– A Can Am Ryker, a Spyder trendi kistestvére, amely fiatalokat, hölgyeket és persze az örökifjakat célozza dinamikus, de takarékos 600-as motorral, futurisztikus stílussal és sportos, egyedi külsővel – mondja a BRP magyar importőrcégének, a Jet Power Hungary Kft-nek a kommunikációs igazgatója Bóday Pál, aki azt is elárulta: az utcai verzióban, és a földutaktól sem visszariadó Rally változatban is elérhető Can Am Ryker, Magyarországon elsőként a AMTS Tuning Show Hatvani standján lesz elérhető március 22 és 24 között Budapesten, kipróbálni pedig a Hatvani Tuning és Veteránautó Találkozón, május 4-én lehet majd – előzetes regisztráció alapján – kipróbálni. A Can Am Ryker-ről minden információ elérhető az importőr weboldalán, a www.jetpower.hu veboldalon.